Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Znowu mi się Ekstra Pensja zwróciła

Polecane posty

Gość gość
no majątek. To kiedy nicka na Winner zmieniasz?

Gość gość
Looser a ty mi powiedz w keno grasz ja cb juz obserwuje troche tez czasem gram .

Looooser ja dziś pracowałem nad pewnym komputerem w skrócie jego tuning - ale nie jest łatwo - obecnie zasilacz od komputera ATX zamontowałem w miejsce dwóch nagrywarek CD/DVD ponieważ ta obudowa ma standardowo miejsce na zasilacz ale jest on źle ulokowany i bez niego nie mógł bym zamontować chłodzenia takiego większego na procesor

W Keno nigdy nie grałem, nie wiem na czym polega nawet. Ja gram w Lotto, Multi i Ekstra Pensje. No i w zdrapki. To dobrze Google, może coś Ci to da finansowo Twoja pasja do komputerów.

kiedyś może będę naprawiał komputer za np kasę - zawsze się coś zarobie Ale nie teraz jak zdobyć klientów na tą usługę

Legalnie to byś pewnie musiał założyć firmę, albo się gdzieś jako serwisant zatrudnić.

Tak po znajomości naprawiać . Puki co pozostaje mi wykorzystywać tą wiedzę którą posiadam dla własnych celów np naprawianie sobie sprzęt / tuning / tworzenie np jakiś wynalazków :)

Gość gość
EXTRA PENSJA buhahahahahahaha :D dziadem sie urodziles i dziadem zdechniesz pasozycie