Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna chce tylko oral

Polecane posty

Gość gość

za każdym razem jak się z nia spotykam to po jakiś 30 min jej ręka ląduje u mnie w spodniach a potem zaczyna robić mi dobrze ustami. Na początku strasznie mnie to podniecało ale teraz mam tego dosyć. nie robimy nic poza tym, czasami nawet godzinę potrafi sie z dołu nie ruszać i przyznam że wiele razy mnie już po tym bolało. Nie wiem co z nią zrobić bo ona twierdzi że jej to sprawia przyjemnosć a mnie powoli męczy,fajnie jako urozmaicenie ale jeżeli ja w tej pozycji nie jestem w stanie jej nawet dotknąć to mnie to irytuje. Co z nia zrobić?

Gość gość
Wsadz jej banana w pysk...

Gość gość
Ale chyba kończysz po jakimś czasie czy ona robi to tak żebyś nie doszedł?

Gość gość
potrafi prze pół godziny sprawić że nie dojdę bo robi to tak że jest ok i przestaje i robi coś innego. Mam jej powiedzieć że tego już nie chcę? wtedy znajdzie innego... przecież to chore.

Gość gość
jak połyka to nie zostawiaj jej

Gość gość
jest asem, seks jej nie interesuje a ponieważ ma z tobą plany do emerytury ciągnie ci druta. Miałem taka znajomą - trzepala wacka swojemu kotowi żeby się nie szwendal po nocach:-D

Gość gość
skoro jest aseksualna to po co to robi?! przecież skoro nic nie czuje i nie robię jej różnicy to powinna mieć to gdzieś i nawet nie interesować się mną.

Gość gość
A ty jesteś jakiś bezwolny, czy jaka cholera? Weź i zrób z nią to, co ty chcesz a nie co ona ciągnie nieudolnie przez godzinę, że zamiast jakiejś fajnej zabawy, to jest nudno, monotonnie i boleśnie. Znam to od drugiej strony heh.