Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winna dama

jak rozkochać w sobie faceta i sprawić żeby został moim kochankiem?

Polecane posty

Gość winna dama

Uwieeeelbiam każdą chwilę z nim (przyjaźnimy się). Ja chcę coś więcej, on nie. Jakieś rady żeby jego serce drgnęło?

Gość gość
szok :D [cześć ]

Gość gość
nie pachniesz mu erotycznie,zapach to podstawa

Gość winna dama
Zapach... (rozumiem że chodzi o feromony?) Ale ja już zakochiwałam się w swoim życiu w facetach, którzy przez lata byli tylko kolegami, wierzę, że da się coś zrobić. Tylko co?

Gość nieoswojony
daj mu swoje majtki

Gość gość
Faceci zakochują się po seksie, więc wypnij się i licz że się zakocha.

Gość poza logikaa
winna damo, czytałam twój drugi temat i tak się zastanawiam czy wzięłaś pod uwagę, że może on rzeczywiście traktuję cię jak bardzo dobrą koleżankę/przyjaciółkę ale nie ma mowy o czymś więcej? Tym bardziej, że on wie o twoich uczuciach, więc jakby chciał czegoś więcej to już by coś się wydarzyło. Wiem jak to jest kiedy z kolegą ma się lepszy kontakt niż z mężem. U mnie jest o tyle gorzej, że panowie razem pracują, ale z nikim już dawno nie rozmawiało mi się tak dobrze. Tematów nie brakuje, ale ja mam męża, on żonę ani mnie się nie układa ani jemu ale na razie wszystko jest na stopie koleżeńskiej a też się zauroczyłam.

Gość dama 2
nie rozkochuj go, tylko uwiedz ;) skoro chcesz pozostac z rodzina, a jego miec jako odskocznie, to nie dobrze bedzie, gdy sie zakocha. mozecie byc przyjaciolmi, a jednoczesnie kochankami fizycznymi, tylko niech sie nikt nie zakochuje, bo potem tylko cierpienie i klopoty.