Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabellllllllle

Czy to anoreksja?

Polecane posty

Gość gość
ja właśnie ostatnio zauważyłam że mam coraz większą znieczulicę, bo nawet sprawy sercowe, które powinny mnie porządnie dotknąć, owszem były dla mnie przykre ale jakoś szybko się pozbierałam, tak jakby kolejna kłoda pod nogami była czymś zupełnie normalnym. Obawiam się, że jeśli nie stanie się coś, co mnie choć trochę z tego podniesie, to albo całkiem się poddam, albo stanę się jeszcze silniejszą i twardą babką, ale przy tym zimną cyniczną suką, którą już nic nie rusza.

Gość gość
To jest poczatek anoreksji ale najczesciej ludzie przekonuja sie o tym o kilka miesiecy za pozno, jak juz sa w bardziej zaawansowanym stadium i widac spadek wagi. Anoreksja to jadlowstret psychiczny. Czesto chorzy szukaja wlasnie tej kontroli a jedzenie wydaje sie byc jedynym aspektem, ktory moga kontrolowac. Wiem bo sama chorowalam.

Gość Daria252
Na to pytanie może ci odpowiedzieć tylko specjalista. Na forum nikt ci takiej odpowiedzi nie udzieli. powinnaś się jak najprędzej wybrać do psychologa. Moja koleżanka miała problemy z żywieniem i z tego co mówiła chodziła tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/. Tylko psychiatra jest w stanie określić, czy to anoreksja lub inne zaburzenie. Jeśli będzie potrzeba przekierują cię do odpowiedniego ośrodka.