Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co ? bachor z kochanką zabił rodziców, pies by tego nie zrobił

Polecane posty

Gość gość

nadal ratowalibyście z tonącej łodzi bachora zamiast psa? zawsze mówiłam,że psy są lepsze, wierne, wdzięczne, lojalne, to tylko człowiek jest goownem przeszyty i morduje rodziców którzy go utrzymują, karmią itp. jakbym miała dziecko to bym je trzymała w piwnicy w kajdankach ale po co mi dziecko chyba tylko jako zapasowa wątroba i nerki

Gość gość
one by ratowały dziecko przed całą rodziną, przed całym światem,a potem to dziecko żyłoby samo na tym świecie, bez ludzi, dorastałoby, nie mialoby kogo rooochać ani do kogo się odezwać az by zdecghło w samotności, bo by wolały ratowac dziecko niż kulę ziemską a w wigilie podzielą sie opłatkiem z rodziną, ze wszystkimi wiedząc, że panuje tam brutalna, ewolucyjna hierarchia, gorzej jak u zwierząt, bo one po prostu działaja za instynktem, a ludzie to c***j wie za czyn, za gównem w d***e

Gość PanGag
jest inny wariant , chłopak został 'schowany' przez SŁUŻBY aby jemu nie zrobili krzywdy, być może będzie świadkiem koronnym w sprawie morderstwa , zapewne miał wszystko , więc dlaczego miałby zamordować rodziców ? jego dziewczyna pomagała ? NIE - to wszystko jest bzdura ! raczej pracownik SG podpadł komuś , być może NIE przepuścił bardzo ważnej przesyłki ze wschodu

Gość gość
PanGag no ciekawa teoria , możliwe możliwe, wszystko jest możliwe, my się nie dowiemy, jesteśmy tylko szarą masą która łyka każdy kit z tv, jak nam powiedzą ,że on zabił będziemy w to wierzyć, bo ta wersja jest dla nas bezpieczna

Gość gość
ja bym ratowala mojego psa zamiast obcega bachora a czemu ten temat co sie stalio ?

Gość PanGag
piękny dom wybudował pracownik SG razem z żoną nauczycielką , celebryta się nie powstydzi takiego domu i zadbanego ogrodu , czyli żyli jak pączki w maśle i nagle jest 'brutalne morderstwo' , zaplanowane ? Służby Graniczne teraz grzebią w papierach , co pracownik SG podpisywał i jakie transporty przepuszczał przez odprawy i granice a być może nagle nie chciał czegoś podpisać i transport zawrócił , wrócili i zamordowali brutalnie !

Gość gość
no poczytaj, w Białej Podlasce 18 letni syn z kokobunetnką zabili jego rodzców :/

Gość gość
hitler też był kiedyś słodkim bobaskiem i jakaś baba sikała z radości że rodzi

Gość PanGag
koledzy ze służby powinni zacząć się bać i jak najszybciej przeprowadzić rachunek sumienia

Gość gość
mnie też się wydaje że to zemsta, syn nie miał motywu

Gość gość
większość dzietnych ludzi to totalne wieśniaki bijące psa, trzymajace rybkę w kuli, którą jak dzieciak spłucze w kiblu to nawet nie zareagują, i ogólnie na urodzinki robią imprę większą niż przy swoich zarobkach powinni, a ich małżeńska sypialnia wygląda jak pokój dla dzieci i przedszkole, też bym wolaóla ratować ps aod takich ludzi, ale wtedy poszłabym do pierdla, dlatego na żadną łódź nbigdy nie wejdę,w ogóle wolę siedziec w domu, bo rzygac mi się chce od patrzenia na większość ludzi, nawet u mnie w pracy, najdziwniejsze laski to matki i te które mają większy instynkt macierzyński niż samozachowawczy, nawet jesli dzieci nie mają to własnie te noszą dresy, bez makijażu, szare twarze i babski chichot i tak tylko naśladują moje żarty jedna jest dodatkowo kurwą, bo na seks się umawia z kolegą, a ma męża, pozwala dziecku znęcać sie nad zwierzętami, bo opowiada ze śmiechem, swoja drogą poznałam jej dzieciaka na jednym wieczorze towarzyskim, chuchał jej w pysk ni zachowywał sie jak rozpiszczone gówno, a ta sie chwali, że w wieku 10 lat kanapki sobie sam nie zrobi, bo ona robi, tak sobie wyobrażam połowę kafeterianek, jako totalne wariatki albo maryje dziewice gadajace o dzieciach

Gość gość
e tam nie poszlabys siedzieć zawsze można powiediec ze pies sam się uratował a dziecko no cóż :classic_cool: poszło na dno... gdybym miała bachora to bym nie pozwoliła mu uderzyć psa , ale są takie posrane mamuśki - pochwy które straszą dzieciory psami, że psy sa takei straszne... a co do sprawy, faktycznie piękny dom i ogród, nowy z kwietnia , długo się nim nie nacieszyli, smutne :( pół roku pomieszkali i ich zabito... i co dalej? syn domu nie odziedziczy bo w areszcie a skarb państwa przejmie?

Gość gość
strach mieć dzieci ;/

Gość gość
naczytałam sie kafe tyle, że wiem , ze będe tu juz tylko btrolllować, tylko to, nic poza tym, tylko trolować, tylko na toz asluguje ten skup osiłków i kanałów rodnych nie dbam o innych i ich szczeście, poznałam przez ponad 3 lata tyle nwy[powiedzi różnych osób na róznych, niepwoiązanych tematach obserwowanych pzrzez ponad 3 lata, że wiem, że jedynym słusznym prądem myślowym i działaniowym jest egoizm i tylko on, ionteresowanie się wlasną dupą, inni mnie nie obchodzą, ludzie o brzydkich dzieciach, co poł życia pracują i ich na pizzerię nie stać i wmawiają, ze powietrze ich cieszy i uśmiech kartoflanych ryjów ich dzieci

Gość gość
dokładnie a matki polki i staraczki całują w obsrane dupska swoje niemowlaki, które ze kilkanaście lat będą je wyzywać, okradać albo zabijać :/

Gość gość
a ja im tego z całego serca życzę szczezre mówiąc, ale najpierw by ich facet znalazł sobie laskę, co ma talię, miękkiie włosy, po których może ją dotykac, c**eczkę zamaist połatanego kanału rodnego i czas na wspólną drzemkę przy muzyce i film z głaskaniem kolana, aone niech liczą, żźe synowa będzie gotowała obiad, podczas, gdy ona wtulona w syna ramię bedzie mu opowiadała o porodzie a on, syn, będzie matulkę w czoło całował powtarzając cichcem do ucha, że jego żona nie wie tyle o nim co mamusia i to ją woli polecam wam psychozę gienialny film o synu emocjobalnie upośledzonym prezz matkę k***y powtarzają sobie, ze są kobietami życia swoich synów kobietą życia jest żona, a matka to matka, wzglęem syna jest matką, względem meżczyzny kobietą, ale im się ta róznica rozmazuje

Gość gość
ale co się w głowie nie mieści? fajne wiersze pisała :classic_cool: nie takie grafomańskie jak Noxa :classic_cool:

Gość gość
równie c*****e 🖐️

Gość gość
ja bym noxie dała 1 za jej wiersze atej dziewczynie ze 3 pkt na 10... do artystek im daleko

Gość gość
"Obrażenia męża wskazują na to, że próbowano odciąć mu rękę. Powód: przebudzony atakiem Jerzy N. musiał się bronić, dlatego zabójczyni ugryzła go w dłoń. Oboje napastnicy uznali, że zapewne zostawiła w ciele ofiary swoje DNA, więc próbowali usunąć kończynę, ale noże już się stępiły."

Gość gość
Daj link do tych informacji. Nigdy nienawidzilam horrorow i filmow gore, ale nie trzeba filmu zeby takie rzeczy się działy. No zwyrodnialcy, pozbawieni sumienia, zimnokrwisci zwyrodnialcy.

Gość gość
http://wyborcza.pl/1,87648,17136540,Koniec_nie_naszego_swiata.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

Gość gość
skoro się przyznali i nie ma wątpliwości że to oni to powinno się ich ukarać : śmierć przez publiczne biczowanie albo powieszenie, albo spalenie jakiś problem? jest wina? jest a kara? czemu mają siedzieć w ciepłej celi i mieć wikt i opierunek do końca życia?

Gość gość
Prl w tym miała rację, ze kare smierci była w prawie. Oni nie zasługują na wybaczenie, litość, fascynacje wierszami, oni zasługują na najwiekszą pogardę i po prostu smierc. Jak nie dostaną dożywocia, nawet jesli kk wg ich wieku tego przewiduje czy co tam, to ja zwatpie w sprawiedliwosc sądów.

Gość gość
ja bym zawsze ratowała psa bo bachorów jest dość na świecie a poza tym mam je gdzieś, nie cierpię obcych gnojków. pies jest ważniejszy od jakiegoś tam zasmarkanego bachora

Gość gość
nienawidzę dzieci, ratowalabym psa ; ) mojego, sąsiadki, każdego psa jakiego znam i nie znam, kocham psy