Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWDA o mezczyzach... dlaczego zostalam wieczna SINGIELKA

Polecane posty

Gość gość

Nie ma sie wiele czego żałować że jesteś singielką bo to naprawdę jest super stan - możesz robić co chcesz, nikt Ci niczego nie wypomina i jesteś Panią swojego losu. Jeśli chodzi o facetów no to nic nie straciłaś gdyż współcześni faceci są wygodni i bardzo cwani. Jak im się coś nie podoba lub coś przeszkadza to kop w 4 litery, a po drugie potrafią być bardzo sprytni, oszukiwać, dawać obietnice bez pokrycia, manipulować oraz mówić kobiecie to co Ona chce usłyszeć. W końcu jak przystało na facetów to kochają tylko za coś a nie dlatego bo fajnie i warto kochać oraz być kochanym. Trochę widzę u Ciebie desperacji a to najprostsza droga do tego żeby jakiś "złamas" Tobą się pobawił i zostawił. Należy bardzo ależ bardzo uważać na współczesnych facetów oraz uważać na "buraków"

Gość PRAWDA o mezczyznach
Im starszy czlowiek tym mniej ma ochote angazowac sie,jak sie widzi tyle rozwodow ..problemow... czesto niektorzy wola sami zostac .. inni zas ,nie wyobrazaja sobie zycia bez partnera, samotnosci -to strasze dla ich ,przerazajace wrecz .

Gość gość
jestem mężczyzną i tez żyje wygodnie sam. i mi z tym dobrze.

Gość gość
Osobowość narcyza Każdy uwodziciel ma osobowość narcystyczną – jest skupiony wyłącznie na sobie i zaspokajaniu swoich własnych potrzeb. Nie angażuje się w związek, nie składa jasnych deklaracji – utrzymuje je w ciągłej niepewności, bo mu tak wygodnie. Wyśmiewa się z monogamii, uważa ją za przebiegłą strategię kobiet, które chcą mężczyznom założyć kaganiec moralny. Ma infantylny system wartości – liczy się dla niego atrakcyjność fizyczna, bogactwo, władza, a w życiu najważniejsze dla niego są własne przyjemności. Nigdy nie będzie wierny, ale skrzętnie ukrywa przed kobietą swoje prawdziwe „ja”. Jest mistrzem kamuflażu i kłamstw - potrafi mieć naraz kilka partnerek, które nic o sobie nie wiedzą. Nie jest zdolny do prawdziwej empatii, jeśli pomaga, to tylko dlatego, by przez to osiągnąć jakąś własną korzyść. Chorobliwie nie znosi krytyki, a słysząc ją wpada we wściekłość. Gdy dochodzi do konfliktu, nigdy nie widzi własnych błędów i nie jest w stanie powiedzieć „przepraszam”. Uważa, że wszystko mu się należy, a gdy nie dostaje adoracji od innych – szczególnie kobiet, podsyca to tylko jego nienawiść do nich i utwierdza w przekonaniu, że z natury są one próżne i nic niewarte. Ciągle chce być podziwiany i chwalony, uważa się bowiem za kogoś szczególnego. Jest zręcznym manipulatorem i skutecznie stosuje szantaż emocjonalny – z łatwością wzbudza u partnerki poczucie winy. Paradoksem jest, że skupiony na sobie narcyz swoje poczucie wartości i nastrój całkowicie uzależnia od oceny innych. Czując się doceniony, przeżywa euforyczne chwile szczęścia, nie znajdując uznania, wpada w czarną rozpacz i depresję.

Gość gość
autorko ile masz lat? ja też jestem singielką, mam w d***e związki, jestem szczesliwa ;)

Gość gość
NARCYZ Potwór? Na dłuższą metę każdemu trudno z nim wytrzymać, oprócz tych kobiet, które ze swojego cierpienia budują sobie pomnik i dzielnie na nim stoją. W pierwszych kontaktach z innymi narcyz zachowuje się dwojako. Może wydawać się bardzo pewny siebie, być sympatyczny i miły, choć sygnałem ostrzegawczym powinno być to, że z pogardą odnosi się do innych ludzi, dzieli ich na lepszych i gorszych. Oczywiście on należy do tych lepszych. Może też być nieśmiały, czuć się niepewnie, mieć wrażenie, że wszyscy go obserwują i za swoją osobistą klęskę uznać, gdy spotka się z jakąkolwiek krytyką lub objawami odrzucenia. Dla wszystkich narcyzów skoncentrowanie się wyłącznie na sobie jest źródłem olbrzymiego cierpienia. Wynika to z tego, że jego „ja” staje się nie tylko obiektem adoracji, ale także ataków. Stąd tak typowe dla narcyza wahania nastrojów – od samouwielbienia i poczucie bycia wyjątkowym, po samoponiżanie i depresję z powodu wiecznego niespełnienia.

Gość gość
Arsenał współczesnego uwodziciela Wraz z rozwojem Internetu i telefonii komórkowej uwodziciele zyskali wspaniałe narzędzia do usidlania swoich ofiar. Co więcej – konsumpcyjna kultura gloryfikująca przyjemność jako cel nadrzędny, nie tylko sprzyja aktywności uwodzicieli, ale wręcz do niej zachęca. Młodzi ludzie mają do dyspozycji mnóstwo poradników typu „Szkoła uwodzenia”, czy „Jak podrywać kobiety?” W tekście reklamującym jeden z nich czytamy: „Czy myślisz, że do uwodzenia kobiet potrzebujesz dobrego samochodu, dużych pieniędzy i sławy? Nieprawda! Przekonaj się jak łatwo można uwieść kobietę za pomocą samych słów. (…) Podczas tego kursu dowiesz się jak wprowadzić kobietę w stan podniecenia. Podryw na maksa. Uwodziciel, to twoje przeznaczenie!”

Gość gość
na kobiety bardzo działają słowa. Ileż młodych dziewczyn uwierzyło w czułe słówka wysłane przez Internet od ich adoratorów z serwisów randkowych i zakochało się w nich nie widząc nawet na oczy? Co gorsza, lep słodkich słówek przyciąga także kobiety dużo starsze, które nigdy od swojego męża nie usłyszały „Kocham cię”, a teraz są zasypywane miłosnymi wyznaniami. Włącza się wtedy u nich, typowe dla spragnionych miłości kobiet, fantazjowanie. Adorowane, czują się jak w siódmym niebie, wolą żyć w zbudowanej przez siebie iluzji niż stawić czoła prawdzie. A prawda jest taka, że zdecydowana większość ogłaszających się w serwisach randkowych mężczyzn szuka wyłącznie seksu bez zobowiązań. Grą wstępną jest pisanie miłosnych maili, czy flirtowanie na czacie, czego celem jest rozpalenie kobiety do czerwoności i uwiedzenie jej. Sprawienie, by uwierzyła, że oto poznała niezwykłego mężczyznę, który ją pokochał. Po spotkaniu, zakończonym cudownym seksem, uwodziciel trzyma złapaną w sidła własnych fantazji kobietę dokonując minimalnego wysiłku – wysyłając jej sms-y. A jeśli ma do dyspozycji trzysta darmowych, jak Ricardo, to w dodatku nic go to nie kosztuje.

Gość gość
Taka relacja może trwać bardzo długo. Gdy kobieta wpadnie w obsesję na punkcie swego partnera, jej życie składa się z ciągłego sprawdzania telefonu i skrzynki mailowej, czy aby nie przysłał wiadomości. Nie zauważa, że spotykają się wtedy, kiedy on chce, że tak naprawdę poza uprawianiem seksu nic więcej nie robią razem. Jest zakochana – i to jej wystarcza. A uwodziciel ma ją w garści. Czasem w bezwzględny sposób wykorzystuje – ona pożycza mu pieniądze, załatwia za niego różne sprawy, pomaga w zrobieniu kariery. Gdy zaczyna rozmowę o sformalizowaniu ich związku i staje się coraz bardziej natarczywa, kontakt się urywa. A ona cierpi, zastanawiając się – co ze mną jest nie tak, że nikt mnie nie chce? Wielu mężczyzn uzależnionych od uwodzenia tworzy, czasami zadziwiająco długotrwałe, toksyczne związki z kobietami – nałogowcami miłości, polegające na ciągłych rozstaniach i powrotach. Gdy kobieta dąży do bliższej relacji, on się wycofuje, traktując to jako zagrożenie dla własnej wolności, którą rozumie jako możliwość prowadzenia własnego, prywatnego życia. A on po prostu nie potrafi żyć bez wiecznego uwodzenia innych kobiet. Po jakimś czasie, gdy czuje się samotny, gdy wpada w depresję, zaczyna odczuwać brak kochającej go, czułej i troskliwej partnerki. Ponownie nawiązuje kontakt, a gdy kobieta, zniechęcona jego wcześniejszym postępowaniem, stawia opór, dla niego ponownie staje się wyzwaniem, bo on uwielbia zdobywać. Znów pojawiają się słodkie sms-y z zapewnieniami, że to właśnie ona jest miłością jego życia. Uwodzi ją po raz kolejny…

Gość gość
"NARCYZ Potwór? Na dłuższą metę każdemu trudno z nim wytrzymać, oprócz tych kobiet, które ze swojego cierpienia budują sobie pomnik i dzielnie na nim stoją. W pierwszych kontaktach z innymi narcyz zachowuje się dwojako. Może wydawać się bardzo pewny siebie, być sympatyczny i miły, choć sygnałem ostrzegawczym powinno być to, że z pogardą odnosi się do innych ludzi, dzieli ich na lepszych i gorszych. Oczywiście on należy do tych lepszych. Może też być nieśmiały, czuć się niepewnie, mieć wrażenie, że wszyscy go obserwują i za swoją osobistą klęskę uznać, gdy spotka się z jakąkolwiek krytyką lub objawami odrzucenia. Dla wszystkich narcyzów skoncentrowanie się wyłącznie na sobie jest źródłem olbrzymiego cierpienia. Wynika to z tego, że jego „ja” staje się nie tylko obiektem adoracji, ale także ataków. Stąd tak typowe dla narcyza wahania nastrojów – od samouwielbienia i poczucie bycia wyjątkowym, po samoponiżanie i depresję z powodu wiecznego niespełnienia." Masakra to o mnie :/ jakbym siebie slyszal

Gość gość
Uwodziciel, który wszedł w stały związek, potrafi mamić kobietę latami. Ma w domu służącą, terapeutkę, kochankę – i z tym mu wygodnie. Coraz mniej się angażuje, coraz częściej wyjeżdża i jest zajęty wyłącznie własnymi sprawami. Swojej wolności broni jak fortecy – nosi zawsze przy sobie telefon komórkowy, w komputerze wprowadza hasło, żeby partnerka nie mogła wejść do jego skrzynki mailowej. A korzystając z tych narzędzi uwodzi kolejne kobiety. Gdy zostaje zdemaskowany, reaguje agresją i zarzutami naruszenia prywatności, wpędzając swoją partnerkę w poczucie winy. Ona przyznaje mu rację, bo nie potrafi już odejść. Uzależniła się od niego, kocha go, mimo wszystko. Woli cierpieć, będąc z nim niż decydować się na przeżycie koszmarnego bólu rozstania.

Gość gość
Przykra prawda........... :O :O Każdy ponosi odpowiedzialność za swoje życie i prawdą jest, że kobieta na własne życzenie staje się ofiarą uwodziciela, a „kochając za bardzo” karmi tylko jego uzależnienie i nie pozwala mu dojrzeć. Prawdą jest również, że uwodziciele zadają kobietom wiele bólu, a nie powinno być się pobłażliwym dla oprawców. Najgorsze jednak jest to, że zarówno kobieta ofiara, jak i mężczyzna oprawca często przez całe życie bezskutecznie szukają tego samego – swojej tożsamości płciowej, której nie otrzymali od swoich rodziców i bezinteresownej miłości, którą tylko oni mogli im dać.

Gość gość
kto jak kto ale wy mężczyzni jestescie najbardziej INTERESOWNI I WYRACHOWANI, chodzi wam tylko o jedno.o zaliczenie laski wiec czemu kobieta miałaby nie handlować ? wy jestescie jeszcze gorsi, bo chcecie ZA DARMO ją WYKORZYSTAC. my kobiety nie mamy az takich potrzeb , ponadto mało który potrafi z was dać kobiecie orgazm więc po co się z wami za darmo pi.....rzyć, jeżeli z góry mówicie kobiecie ze szukacie jedynie przygody.a wielu z was tak własnie by chcialo:)i Ja sie przekonalam ,ze najgorsza glupota to dawac facetowi sex za nic- nie wymagajac ,tylko szukaja takich glupich naiwych ... Spotkajac sie z facetem nie wymagajac ,to jeszcze nie bedzie do was mial szacunku ,wiekszy szacunek taki facet ma dla prostytutki ,niz do kobiety ktora nie wymaga ,tak prawda smile TRZEBA WYMAGAC ! i najgorsza glupota to spotykac sie bez wymogow bezinteresowie na sex !!

Gość gość
Też mam gdzieś związki, bardzo dobrze mi się żyje samej ;) I nie, nie płaczę w poduszkę przy Titanicu :D

Gość gość
Jezu to o mnie! narcyzem jestem hahahahaha

Gość gość
"Bodźce zewnętrzne mają jednak tendencję do zmniejszania siły swojego oddziaływania w miarę częstości ich występowania. Każdy następny cukierek smakuje mniej. Niestety tak samo jest z kobietami. Największe pożądanie wzbudza kobieta jeszcze nie zdobyta. A po roku codziennych kontaktów seksualnych nawet Miss Universum wyda się zwyczajną a nawet mniej pociągającą kobietą niż jej dużo mniej atrakcyjne koleżanki. Taka jest natura mężczyzny. Reasumując napięcie seksualne jest obecne w mężczyźnie codziennie jednak ta sama kobieta nie może ciągle wzbudzać takiego samego pożądania. " Zastanawiam sie wiec,czy wartojest, ma sens wchodzic w stale zwiazki ? skoro kazda nowo napotkana,poznana kobieta bedzie bardziej pociagajaca dla faceta,niz jego partnerka.. rozumiem ,ze w kwesti kochanki to tak samo dziala. Czy kobiety juz zaakceptowaly ten fakt ? Zastanawia mnie rowniez ,dlaczego czasami facet chodzi do jednej tej samej prostytutki ,zamiast za kazdym razem do innej isc ?

Gość gość
Te sam Penis rowiez moze sie znudzic smile albo facet juz nie pociaga kobiety jak wczesiej,zbrzydl .. kto wie ?..

W mojej rodzinie jest mloda kobieta, ofiara narcyza, która kochała za bardzo. Miala swiadomosc swojej płciowosci, a i przez rodziców była kochana. Zawodowo- profesjonalistka, osoba zorganizowana. Prywatnie- wielbicielka swojego guru, pana i wszystkowiedzącego, nieomylnego narcyza. Egocentryka popapranego. Pogoniła gnoja.

Gość gość
"Każdy następny cukierek smakuje mniej. Niestety tak samo jest z kobietami. " i z facetami ;) ilez moza bzykac sie z tym samym penisem TO NUDE PRZECIEZ ! Największe pożądanie wzbudza kobieta jeszcze nie zdobyta. A po roku codziennych kontaktów seksualnych nawet Miss Universum wyda się zwyczajną a nawet mniej pociągającą kobietą niż jej dużo mniej atrakcyjne koleżanki. Taka jest natura mężczyzny. Reasumując napięcie seksualne jest obecne w mężczyźnie codziennie jednak ta sama kobieta nie może ciągle wzbudzać takiego samego pożądania.

Gość gość
Wy to chyba bardziej syndrom nied***bania macie.

Gość gość
malzensta sa przereklamowanne

Gość gość
Haha, a ty przepraszam cokolwiek wiesz o szczęśliwych małżeństwach. Masz jakiś dostęp do ich prywatności ? Chyba tylko do patologicznych znajomych i ich opowieści.

Gość gość
kobieta ktora daje sex za darmo do dzifka zla.. KOBIETA KTORA wymaga kasy za sex tez dzifka..panowie wiec,zdecydujcie sie... ;)

Gość gość
Jestem sam jestem singlem. Czemu? Choćby dlatego że tak wygodniej i wbrew pozorom seks nie jest czymś bez czego nie da się żyć. No i postawa roszczeniowa dzisiejszych kobiet - nic od siebie nie dają a same stosują multum wymagań co do partnera - klauzula obwarowań jest tak wielka w niektórych przypadkach że zycia by nie starczyło na spełnianie celów dla takiej. No i zakłamanie kobiet - pięknie mówia o zwiazkach i uczuciach ale same obłudnie oszukują na boku.

Gość gość
faceci nie lepsi ;)

Gość gość
PO CO BRAC sobie kogos jak ta osoba poziej nam sie znudzi... Bedac w zwiazku z facetem po czasie podczas sexu mysllam o innym facecie-dochodzac.. zudzil mi sie..

Gość gość
W końcu jak przystało na facetów to kochają tylko za coś a nie dlatego bo fajnie i warto kochać oraz być kochanym. xxx wszystko fajno i wiem o czym mówisz, też tak żyję, ale ztym zdaniem pojechałas na całego- baby tak kochaja również, ludzie w ogóle tylko tak kochają, taka miłość to nei miłość, lecz wymiana dóbr materialnych i niematerialnych, forma wymiany usług, kobieta kocha gorzej warunkowo niż facet, bo baba macicą mysli i tylko o dzieci jje chodzi, podświadomie lub niepodświadomie, czasem całkiem otwarcie, bo to widac

Gość gość
Ja z moją dziewczyną żyje w zgodzie kochamy się z miłość nosze ją na rękach. I niemamy siebie dosć jak jej niema przymnie smutny jestem niemam do kogo się przytulic pogadać wole być z nią przez całe życie.

Gość gość
JAK facet nie nadaje sie na partnera do zycia,to kobieta takiemu ,mowi ze nie szuka zwiazku :)