Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna2608

Starania o dziecko in vitro 2015

Polecane posty

Gość gość M
Dzisiaj mialam wizyte u lekarza oprocz rozpiski lekow, robili mi jakas pipelle, miala ktoras Was to? ogolem sluzy to aby zdiagnozowali co mi podac pozniej po transferze i jak to wszystko zorganizowac,aby powodzenie zwiekszyc. Teraz czekam na @ ktory powinnam +/- dostac ok polowy miesiaca.

Gość gość iwona
Witam wszystkie staraczki dxis odebralam wyniki krwi I niestety moj pierwsxy transfer zarodkow sie Nie powiodl jestem totalnie zalamana dlaczego tak musi byc I dlaczego to tak boli

Gość ewciaewcia
Gość W super trzymaj kciuki.

Gość Iwona trzymaj się trzeba walczyć dalej. Nie wiem skąd w nas kobietach taka siłą walki, ją jestem po poronieniu i trzeba walczyć dalej łatwo się nie poddam choć jest ciężko.

Gość gość M
Dziewczyny nie moge rozgrysc tego co mi napisal lekarz na rozpisce lekow :( duphaston 2x1 / 10 dni od 2 dc encorton progynowa acard i najgorsze w tym wszystkim ze nie wiem od kiedy ten duphaston :(

Gość gość W
Dzieki za wsparcie dziewczyny,tego mi bylo trzeba;)Tym razem na pewno sie uda;)

Gość gość Paula
Hej dziewczyny jestem po 4 próbach in vitro ostatnia udana czekam teraz na mojego szkraba ktory ma przyjsc na swiat za 2 tyg :-) chciałam zapytać czy ktorac z dziewczyn nie potrzebuje zastrzykow Gonal 300 jednostek mam do odsprzedania cale zamknięte opakowanie mnie sie juz nie przyda

Gość gość
Prednizolon zadna z was nie brala tego leku interesuje mnie wplyw tego leku po transferze?

Gość gość
witam mam pytanie dotyczące transferu z mrożaczków.jak kobieta podchodzi do transferu z mrożaczków i ma przykładowo 4 zarodki i zażyczyła sobie podanie tylko dwóch z nich to czy oni odmrażają tylko te dwa zarodki które mają jej podać czy wszystkie cztery i z nich wybierają dwa najsilniejsze a reszte albo mroża albo te pozostałe zarodki np. mogą nie przetrwać wię już ich nie mroża.ardzo proszę o odpowiedz...

Gość gość M
Czekam teraz na @ i lecimy dalej... drugie podejscie :) nie moge sie doczekac..

Gość gość kasia
Dziewczyny jak u Was jak się czujecie? Ile już przybralyscie na wadze? :)

Gość gość anula
Gosc M ja tez czekam na @ i bede miec pierwsze podejscie a kiedy masz dostac ?

Gość gość M
Gość anula ostatnio miałam 11tego więc teraz koło 13 się spodziewam...troszkę jeszcze przede mną.

Gość gość anula
Ja powinnam dostac 4lub6 wiec mozna powiedziec ze bedziemy szly razem :-D ja juz sie zaczynam stresowac :-)

Gość gość M
No to tak...będziemy na podobnym etapie :-) ja narazie nie...wiem co mnie czeka itd. Jedyne czym się martwię to tylko to żeby po drodze nie wyszło coś co mi to odwlecze bo już poprzednio miałam takie szczęście.

Kasiu zaczynam 19tc a tydzień temu miałam +3kg z bliźniaczkami :D A u Ciebie jak z wagą?

Gość izzka2015gwiazda12
Kasiu zaczynam 31 tydz. I przytyłam 9 kg. A jak u Ciebie?

Gość izzka2015gwiazda12
Gość K i jaki wynik u Ciebie?

Gość gość kasia
Ja kończę 27 tydzień i tez +9kg u mnie, coś mi zaczęło teraz szybko wchodzić ;P

Co do wagi to lekarz nie kazał się przejmować o ile nie obżeram się jak świnia, niektórym kobietom zatrzymuje się dużo wody w organizmie, której pozbywamy się wraz z porodem, gorzej gdy kilogramy idą do góry, bo za dużo jemy i są to kilogramy tkanki tłuszczowej

Gość izzka2015gwiazda12
Kasiu a szykujesz juz wyprawke dla małej? Bi ja od 3 dni juz porę:-)

Gość gość kasia
to moze faktycznie Olu woda, masz rację, bo ja nie jem jak świnka :P wręcz czasami mi się wydaje, że za mało. No może taki już mój urok. Izka ja jestem na etapie pokoiku, i czekam na meble właśnie. Choć kupić to kupiłam już prawie wszystko tylko narazie w kartonach stoi. Jak przyjdą mebelki do wtedy będzie można dalsze kroki czynić :)

Gość izzka2015gwiazda12
Ja właśnie wczoraj odebrałam komodę i dzisiaj zacznę prasować bo mała narazie będzie z nami w sypialni. Kasiu ja też dużo nie jem ale z tego co mi się wydaje nie przytyłas dużo. Ja zaczęłam tyć najbardziej w 6 miesiacu

Gość Anulka2015
Ja zaczynam 12 tydzień i przytyłam 1 kg. Zobaczymy co będzie dalej, jak na razie to mam taki umiarkowany apetyt ale staram się jeść zdrowo. Kasia, Iza wy już w zaawansowanej ciąży to możecie spokojnie kompletować wyprawkę. Fajnie :) Ja jeszcze nic nie kupuję żeby nie zapeszyć ;) Ola a jak u Ciebie też już kompletujesz wyprawkę dla bliźniaczek ? ;)

Kasiu to nie masz się czym martwić, ja mimo ,że przytyłam 30kg to w pierwszym miesiącu od razu zleciało 22kg, później 3 a 5 zostało ze mną :D Byłam mocno opuchnięta a po porodzie zeszło. Anulka, tak, pomału zaczynamy kupować, choć część rzeczy mam po córce. W listopadzie bierzemy się za urządzanie pokoiku dla dziewczynek bo tam mamy na razie "magazyn" stoi deska do prasowania, graty córki, wózek itp.

Gość izzka2015gwiazda12
Ola i Kasia a na kiedy macie termin?

Ja mam na 3lutego ale lekarz przebąkiwał, że zakończymy po skończonym 36tyg o ile dziewczyny będą miały dobrą wagę czyli ok 6stycznia

Gość izzka2015gwiazda12
Aha. Ja mam na 12 listopad. Juz się nie mogę doczekać kiedy zobaczę moje maleństwo

Gość gość W
A mialo byc tak fajnie...a wiec z kliniki nie dali nic znac,co dla mnie oznacza,ze niestety po 5 dniach zarodki musialy byc slabe do zamrozenia i znow nie mam nic.Poza tym piersi przestaja bolac,a dzis rano bolal troche brzuch tak jak na @...nie mam chyba juz nawet checi zeby w razie czego przystepowac do kolejnej proby,tym bardziej ze to bedzie juz ostatnia,poczekam jeszcze pare dni,moze sie myle i sie uda...ale cos jakos tak przygasla we mnie nadzieja na potomstwo...