Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety chca facetow ktorzy wiedza czego chca od zycia

Polecane posty

Gość gość

a ja chce sobie nadal podrozowac, nie wiazac sie z nikim na stale tylko na seks, nie chce miec dzieci ani nie chce narazie mieszkac za dlugo w jednym miejscu ktora zaklamana kobieta chcialby kogos takiego? zadna bo to nie pokrywa sie z ich wizja "wiedzy czego chca aby facet chcial od zycia"

Gość gość
faceci od zycia chca tylko seksu🖐️

Gość gość
7:56 chyba zbyt zawężasz znaczenie tego "stwierdzenia" ,ze kobiety chcą facetów ,którzy wiedzą ,czego chcą od życia jak masz taki plan na siebie to ok,to Twoja sprawa ale raczej kobietki lubią mieć poczucie bezpieczeństwa,oparcie i jeszcze kilka innych spraw-powinno być takich "pewniaków" po pierwsze facet ma mieć te przysłowiowe "jaja" ,mam czuć,że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji życiowej,ja nikogo bym nie ograniczała-skoro ma ktoś taki pomysł na siebie-że chce śmigać po świecie,ale -mam mieć poczucie ,że on jest "mój" i zawsze wróci ze swoich wojaży do mnie, problem byłby większy,jakby były dzieci,wtedy jednak bym postawiła warunki,że to śmiganie po świecie musi być "bezpieczniejsze" ,bo oboje mielibyśmy obowiązek wobec naszych latorośli w życiu,można się dogadać na każdym pułapie,tylko trzeba rozmawiać,ale każda kobieta/dziewczyna jest inna,i taki facet,latajacy holender musi się liczyć z tym,że jak on będzie latał po świecie to ktoś inny zajmie się jego kobietą,choć to akurat nie dotyczy mnie,bo ja jestem kobietą z jajami,wiem czego chcę od życia,i stąpam twardo po ziemi,mam swoje wartości i zasady,i tego się trzymam.

Gość gość
autorze, ty "chcesz sobie podróżować, nie wiązać się z nikim, tylko na seks", a nie wszystkie kobiety pragną "tylko seksu" bez uczuć bez bliskości, bez rozmów o tym co dla każdego ważne bez porozumienia. ty chcesz UKŁADU dla swojej wygody, a takie są możliwe z kobietami z niższej półki, tzn.desperatkami, którym i tak wszystko jedno, z kim to robić będą, jak często i z kim. poszukaj panienek z burdeli albo galerianek. one zaspokoją cię tak, jak tego oczekujesz.

Gość gość
Bo to należałoby uściślić: kobiety chcą, żeby faceci wiedzieli, czego chcą od życia, żeby jak ktoś będzie im odpowiadał pod tym względem (plany na przyszłość, stosunek do związku) wiedziały, że nagle mu się nie odmieni na coś przeciwnego. Znajdzie się taka, co by chciała tylko seks-układu ale to rzeczywiście raczej mniejszość. Natomiast w tym chceniu, żeby faceci wiedzieli, czego chcą chodzi o to, żeby byli konsekwentni w tym co mówią i robią: jak się przyjaźnimy to się przyjaźnimy, jak wszelkimi znakami na ziemi i niebie pokazuje, że chce być tylko z Tobą to niech nie odwala nagle stwierdzając, że to nie to, bo to nie jest zwykła pomyłka, tylko niedojrzałość.