Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość i ówa

Nie mogę się doczekać zrobienia testu.

Polecane posty

Gość gość i ówa

Jestem bardzo niecierpliwa. Chciałabym już wiedzieć, czy się udało czy nie, a muszę jeszcze poczekać do niedzieli. Całe 6 dni.

Gość gość
Obys nie zaszla. Nie rob sobie tego. Po co ci dzieciak? Nudzi Ci sie? Zniszczysz sie, wydasz kase, i po co? Zeby glupie mamo uslyszec? Daj sobie spokoj. Zadna tu prawdy Ci nie napisze, jak to jest przerabane byc matka.

Gość gość
Hm a ty po co zachodziłaś źle ci to oddaj bachora

Gość gość i ówa
Dziękuję za "dobre" i "mądre" rady, ale ja już jestem mamą i chcę mieć drugie dziecko.

Gość gość
Ja zaszlam poronilam i jestem happy :D a raczej wpadlam mimo tabletek

Gość gość
A po co siedzisz na takim forum :)??W sumie dobrze że poroniłaś bo lepiej żeby dziecka nie było niż miałoby mieć krowę zamiast matki :)

Gość gość
Przypadkiem tu trafilam z glownej krowo :P nie zamierzam miec cycek do pasa i wiadra miedzy nogami jak Ty.

Gość gość
Hahaha oj bo mi się przykro zrobiło :)

Gość gość
Znam to uczucie zniecierpliwienia i ogromnego pragnienia dziecka autorko ... trzymam kciuki!

Gość gość
Widocznie lubisz byc rozklapiocha ;)

Gość gość
Po prostu jestem normalną kobietą a ty wrakiem :)

Gość gość
Wrakiem to nazywaj siebie po 2 bachorze. Normalna kobieta? Jak cipka jak krater? Plissssss biiiczz....

Gość gość
Oj kochana kochana ja będę mniej rozjechana po porodzie niż ty teraz.Masz jakiś problem z głową i to chyba przez swoją mamusie tak wychowała gówniarę

Gość gość
Hahahahaha tak sie pocieszaj. Zamiast kase w testy pakowac to odkladaj na plastyke...

Gość gość
Skończ dyskusje :) nie miejsce dla ciebie to nie wypowiadaj się na tematy których pojęcia nie masz, dla ciebie takie uczucia nie są dostępne,****aj sie ****aj w tą twoją myszą dziurę

Gość gość i ówa
Jak miło. Do Pani, która nie rodziła: nie każda kobieta ma "rozklapiochę" po porodzie. Jeśli nie wiesz, często kobieta w trakcie porodu naturalnego pęka lub jest nacinana i jeśli jest dobrze zszyta, to nie ma wcale luźniejszej pochwy później. A wręcz często jest ciaśniejsza niż przed porodem. Wiem, ze chcesz wykrzyczeć swoje frustracje lub po prostu dać upust negatywnym emocjom, które Cię opanowały, ale mijasz się z prawdą. Co do piersi, to fakt, po ciąży często tracą na elastyczności, ale też nie zawsze. A miłości, która pojawia się w życiu rodziców po przyjściu ich dziecka na świat i tak nie zrozumiesz, póki sama nie zostaniesz matką. Choć osoba z takim charakterem prawdopodobnie nie potrafi kochać nikogo prócz siebie, więc na pewno lepiej, byś dzieci nie miała.

Gość gość
A ty nie masz czasem lekcji teraz. Wagary w gimnazjum?

Gość gość
Powinno byc karalne, zeby takie prostaczki mialy dzieci. Wdaja sie w pyskowe wystarczy jedno zdanie napisac i juz mamuska pokazuje prawdziwe oblicze - cebulara z wielka morda :D

Gość gość
A nie wpadłaś na to że lubię nabijać się z takich pi zde czek :)?A skąd ty wiesz że mamą jestem a może 50 letnim facetem ?To tylko forum i się tak już nie ekscytuj

Gość gość
Oj dziecko, z jakiego ty biedactwo domu pochodzisz. Tyle złości w tobie.

Gość gość
A po co Wy odpisujecie? Przecież to cos ma wtedy satysfakcję. Wracając do tematu- znam ten "ból", życzę zeby tydzień minął predziutko!:-)

Gość gość
O 10 rano w dzień powszedni Twoje życie sprowadza się do "nabijania z pi zd eczek" na forum dla mam i kobiet starających się o dziecko... Gdybyś była zdolna do autoanalizy, to byś się w tym momencie załamała.

Gość gość
Autorko,znam ,,ten ból'' przechodziłam to nie raz,każdy dzień się ciągnie jak flaki z olejem :)

Gość gość i
I temat upadł. Szkoda, bo na pewno nie ja jedna czekam i miło by było porozmawiać z osobami w tej samej sytuacji. Ale niestety, tutaj to niemożliwe.

Gość anna223
No raczej nie możliwe z tego co widać.Więc wracając do tematu ja już testów nie robię.Niestety bez wspomagaczy nie zajdę

Gość gość i ówa
Przykro mi. Ale wierzę, że jak jesteś zdeterminowana, to na pewno będziesz mamą :)

Gość gość
Od stycznia zaczynam starania już pełną parą :) z lekami progesteron na drugą fazę cyklu i coś na wywołanie owulacji.Nie chciałam jeszcze dziecka w tym momencie, dopiero za 2,3 lata ale okazało się że mam pcos więc nie ma co zwlekać :)

Gość gość i ówa
Powodzenia :)