Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosiłam swojego promatora na święta!

Polecane posty

Gość gość

W piątek spotkałam się w bibliotece z moim promotorem pracy licencjackiej i pomagał mi w jej pisaniu. W międzyczasie zagadałam się z nim odbiegając od tematów związanych ze studiami. On zapytał mnie jak spędzam święta, powiedziałam mu, że jestem sama i że pewnie jakoś szczególnie ich obchodzić nie będę. Trochę mnie dopytywał o rodzinę, bliskich to mu opowiedziałam jaką mam sytację. Mniejsza z tym.. On powiedział mi, że też spędza święta sam.. Zrobiło mi się go jakoś szkoda bo to starszy człowiek i zaprosiłam go do siebie, powiedziałam, że zawsze możemy w razie co zająć się pisaniem pracy, a on się zgodził! I teraz nie wiem co wykąbinować. Mieszkam w małym mieszkanku, nie wiem jak je ładnie udekorować i jakie potrawy przygotować, a czasu dużo nie zostało. Pomocy!

Gość gość
Zmień pościel na czystą i kieliszki umyj :P

Gość gość
No bez przegięć!

Gość gość
gumki kup

Gość gość
z promotorem chcesz stracić cnote?

Gość gość
Co wy macie z tym seksem? Przez myśl mi to nie przeszło..

Gość gość
jesteś analną cnotką?

Gość gość
To posprzątaj, kup albo upiecz ciasto i zrób kawę. Chyba że zaprosiłaś go na obiad.

Gość gość
Mój promotor nie pomagał mi pisać pracy, tylko sprawdzał co sama napisałam. Co to za zwyczaje? :O

Gość gość
Przez mysl ci to nie przeszlo ale przez glowe napewno bo jak go zapraszalas to bylas mokra

Gość gość
Liczyłam na normalne odpowiedzi.. Poza tym pytałam o potrawy i dekoracje. Zaprosiłam go na Wigilię więc zależy mi żeby wszystko ładnie wyglądało.

Gość gość
do wina wsyp mu viagre

Gość gość
Przecież nie będziemy uprawiać seksu bez przegięć!

Gość gość
Autorku musisz byc mega naiwna myslac,ze nie odebral tego jako zaproszenie do lozka!

Gość gość
To TY tak myslisz. Facet to facet.

Gość gość
dopiero jak przyjdzie do Ciebie powiedz mu że jesteś dziewicą a on będzie Twoim pierwszym

Gość gość
No ludzie.. Bez przesady.. Zaprosiłam go, chciałam być miła. Nie chciałam żeby był sam w święta.. Zjemy razem wigilię, porozmawiamy i to wszystko.

Gość gość
a jak on po wigilii nie zechce od razu iść do domu bo liczy na upojną noc ? co wtedy zrobisz?

ten temat się przewijał już wczoraj z kilka razy. Po co zasmiecasz Kafe - napisz jeden temat. Jak ci nikt nie odpisuje to znaczy że pytanie jest durne. Ja bym pomyślała, że chcesz mu się podlizać, naprawdę. To jakiś konflikt interesów. Zaprosić swoją przyjaciółkę, sąsiadkę, proszę bardzo, ale promotora?

Bez przesady :) jak mieszkanie jest małe wystarczy świąteczny stroik zamiast choinki, albo mała choinka. Nie przesadzałabym z dekoracjami bo nie lubię jak jest duża badziewnych świątecznych gadżetów. Co do jedzenia musisz mieć opłatek, rybę i barszcz z uszkami, może jakieś makiełki i dla mnie to by wystarczyło na skromną wigilię. Potem jakieś ciasto do kawy, albo dwa ciasta jeśli lubisz :) Zaopatrzyłabym się też w płytę z kolędami żeby nie bylo takiej krępującej ciszy podczas kolacji :) Możesz mu kupić jakiś drobny upominek jeśli chcesz np kalendarz ładnie oprawiony albo coś... W ogóle mam szczerą nadzieję, że gościu nie okaże sie starym zbokiem i że dobrze wyjdziesz na tym swoim dobrym sercu :)

Gość gość
No przecież mnie nie zgwałci..

Gość gość
Co to: promAtor?

Gość gość
A planujesz tez lody ?

Aaa no i oczywiście stół musi być jakoś ładnie nakryty, poszukaj sobie w necie pomysłu łatwego dla Ciebie :) i może jaskieś wino po kolacji by sie przydało...chociaż w sumie na jego miejscu to ja bym przyniosła...

Gość gość
Ja go lubię, fajnie i ciekawie prowadził wykłady. Widać, że to poukładany, wykształcony, mądry, życzliwy i poważny człowiek.. Zrobiło mi się go szkoda, że jest sam w Święta zwłaszcza, że ma swoje lata. Nie miałam niczego na celu..

Gość gość
Myślałam żeby upiec sernik, pierniczki i zrobić sałatkę warzywną, barszcz, pierogi truskawkowe, jakieś ryby czy coś musiałabym przyrządzić chociaż sama nie jadam mięsa ale jakoś muszę go ugościć.. Choinki nawet nie mam, a troche szkoda mi pieniędzy.. ale jakieś dekoracje by się przydały. Może jakieś lampki przywieszę na oknie i kilka bombek, świece, serwetki.. Nie wiem.

Gość gość
Ładna bielizna, pończoszki, wino i reszta pójdzie jak z płatka! :)

Na Wigilię jakoś mi nie pasują pierogi z truskawką :o zazwyczaj je sie z kopustą i grzybami...mogą być nawet pieczarki zamiast grzybów :) no ale możesz być oryginalna i podać z truskawką ;)

Gość gość
Nie lubię pierogów z kapustą i grzybami, a tak to poza barszczem i sałatką nic innego raczej jeść nie będę bo nie jem mięsa więc ryby podam tylko ze względu na niego.