Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosiłam swojego promatora na święta!

Polecane posty

Gość gość
Poczytaj sobie książkę "Piekło Gabriela", dowiesz się punkt po punkcie jak uwieść promotora. Swoją drogą z zabawami łóżkowymi poczekałabym do obrony, bo inaczej może być niewesoło, uczelnie niechętnie patrzą na romanse studentów z profesorami, a barabara z promotorem to już strzał w kolano. W życiu bym nie zaprosiła promotora do siebie na wigilię, szczególnie jakbym była sama, co innego np. jak idą grupą magistranci do baru, promotor się z nimi zabiera. Ale tete a tete - newer ewer, bo można sobie nagrabić na uczelni. Aha - i kup gumki, tak na wszelki wypadek ;)

Gość gość
Ja bym oprocz tych gomek kupila jeszcze olejek intymny bo nie wiesz jakiego grubego ma a to zawsze jak sobie pipke posmarujesz i jemu pale to wchodzi jak po masle ja to sama przerobilam jak bylam w Belgi i z murzynem sie zaprzyjaznilam i on mnie posuwal

Gość gość
Ale ja nie szukam z nim jakiegoś romansu. Zaprosiłam go do siebie na Święta żeby nie był sam i to wszystko. Nie chwaliłam się tym nikomu na uczelni, on podejrzewam, że też nie więc nikt nie powinien wiedzieć.

Gość gość
Jak cie raz przerznie to nie musi byc zaraz romans tylko zadowole nie z obydwoch stron a do tego ty bedziesz miala doswiadczenie jak to jest miec starszego ku/tasa w swojej szparce. Ja bym wszystko zrobila i bym mu nie przepuscila.

Gość gość
Ja nie dopuszczam do siebie takiej sytuacji. Ja chcę z tym zaczekać aż się zakocham, a nie tak z byle kim.. Do niczego między nami nie dojdzie.

Gość gość
a skąd wiesz czy nie? :D

Gość gość
On zerżnie ci ci(|)peczkę :)

Gość gość
AUTORKO, nie szykuj jedzenia,nie marnuj na to czasu,bo waszym stołem wigilijnym będzie łóżko,więc raczej przygotuj swoją MAŁĄ,umyj,przytnij włoski ,bo promotor tez człowiek I nieważne czy to wigilia czy zwykły dzień potrzebuje zamoczyć.A jak się postarasz to obronisz na 5

Gość gość
"Co wy macie z tym seksem? Przez myśl mi to nie przeszło.. " tobie nie przeszło,a jak myślisz na co liczy ten starszy pan, trzeba być idiotką :)

Gość gość
Wiesz porozmawiamy na ten temat po swietach, tylko bym cie prosila zebys mnie nie klamala,a teraz to prosze cie zabespiecz sie dobrze to nie zaszkodzi i gomki ze dyskretnie kup zebys pozniej nie byla zaskoczona. Zycze milej zabawy i niezapomianego tego wieczoru, ja jestem pewna ze bedziesz pod nim kwiczala i ciezko oddychala, jak cie bedzie posuwal, a gdy juz wejdzie w ciebie to prosze rozluznij sie na maksa, bo duzo stracisz jak bedziesz spieta.

Gość gość
ile ma lat ten pan promotor?

Gość gość
Nawet jeśli on tak pomyślał to co? Siłą mnie nie weźmie, a ja nie zamierzam tracić z nim dziewictwa. :o Zaprosiłam go na Wigilię, a nie na seks.

Gość gość
Pisałam już w komentarzach.. Ma około 60 lat!

Gość Luneczka 86
Ludzie opamiętajcie się! Dziewczyna zrobiła dobry uczynek, zaprosiła samotnego człowieka na wigilię, nie każdy człowiek jest zły, nie każdy ma niecne zamiary. Spędzi miło czas mam nadzieje, starszemu Panu będzie miło i jej również. Do tego jako promotor z doświadczeniem nie będzie ryzykował kariery dla romansu ze studentką. Po prostu potrzebuje ciepła i rozmowy - są tacy ludzie co Was pewnie dziwi... Ja sama mam 28 lat a przyjaźnię się z 65 letnim sąsiadem co prawda on do samotnych nie należy, ale nasze relacje są czysto koleżeńskie a raczej ojcowskie choć miał kochanki w moim wieku. Ale do sedna- nie będzie sobie robił problemów na własnym podwórku a podrywanie sąsiadki to jest taki problem tak samo jak podrywanie studentki.

Gość gość
ale 60latek jest czasem bardziej napalony niż 20latek to obrzydliwe

Gość gość
autorko, a jaki to jest seks bez przegięć, o którym ciągle piszesz?:D

Gość gość
Chodziło mi o to, że nie będę uprawiać z nim seksu bo to starszy mężczyzna, mój promator i nie uznaję seksu bez uczucia, związku.

Gość gość
najlepiej d*******y zamiast przysiąść do pisania....

Gość gość
co to jest promator?

Gość gość
Promator to wykładowca, który pomaga w pisaniu pracy licencjackiej, magisterskiej lub doktoranckiej.

Gość gość
To czeka Cię gorąca wigilia! :D 😍

Gość gość
Zazdroszcze Ci milej zabawy tylko nie zapomnij o zabespieczeniu

Gość gość
Przecież nie będziemy uprawiać seksu!

Gość gość
Ja bym nigdy przed spotkanim nie mowila i taka pewna nie byla "Przeciez nie bedziemy uprawiac seksu"

Gość gość
bez paniki,on do ciebei przychodzi a mieszkac mozesz wpsiej budzie

Gość gość
co to jest ''promator''? :D co studiujesz? :D nie powinnam w ogole pytac..

Gość gość
Promator to wykładowca, który pomaga w pisaniu pracy licencjackiej, magisterskiej lub doktoranckiej. Studiuję na kosmetologii.

Gość gość
Ale to pewne! Nie prześpię się z nim.. Jeszcze nie zwariowałam.

Gość gość
buhaha promotor