Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko zabija rodziców CO O TYM SĄDZICIE

Polecane posty

Gość gość
Nic nie usprawiedliwia takiego bestialskiego mordu, NIC. Matka próbowała uciec, wciągneli ją i podcieli gardło. Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla zbrodni z premedytacją. I nie próbujcie tego robić, bo to tylko obraża te ofiary. Nie mieli dla rodziców żadnej litości, a Wy ją macie? Chłopak nie wytrzyma psychicznie, przyjdzie refleksja, ból i wyrzuty sumienia. Myśle, że on popełni samobója.

Gość gość
pewnie ze nic tego nie usprawiedliwia ale zwróć uwage ze on straz graniczna wysoki szczebel ,domek itp czyli kasy jak na ten rejon bardzo dużo do tego rozpuszczony synalek przez nich samych, który widzac w tvn czy innym szmatławcu ze jego rówieśnicy z TV juz mają to i tamto tez chce miec ,do tego obiekt zapalny ta dziewczyna i juz jest tragedia ,a to jak to wyglada to podziękuj ludziom z samej góry którzy z madzi zrobili ofiare z trynkiewicza "on jest niewinny swoje odsiedział "i tp teksty z stacji tvn to co sie dziwicie ze nikogo to nie rusza znieczulica jest

Gość gość
Czy wy jesteście poważne ? Chłopak zabij swoich rodzicow. Nic tego nie usprawiedliwia. Mial 18 lat jak mu było zle to mogl spakować manatki i wyprowadzić sie do innego miasta . Zreszta wystarczy poczytać fb tej laski ... dziewczyna zwyczajnie jest złym człowiekiem .

Gość gość
i gdzie miał zamieszkac w szałasie !!! bez kasy jedzenia itp itd a co do niej to nikt nie jest swiety a to ze sobie cos popisze to kazdy moze zresztą ile ludzi tyle opinii

Gość gość
Ona napisala wiersz o przygotowaniach do tego mordu, napisala "juz niedlugo", zdjecia z nozami. To jest " takie pisanie sobie"? No tracę wiarę w ludzi :/ skoro niektórzy usprawiedliwiają lub starają sie zrozumiec biednych nastolatków, przeciez oni tylko z zimna krwią zabili dwie osoby, a co to niby takiego zanurzac raz po raz nóż w czyimś ciele, mieć na sobie tryskającą krew i poderznąć gardło, przecież to takie nic... Ludzie, opamiętajcie się.

Gość gość
proponuje wywalic tv z domu przestac czytac brukowce proponuje wiecej zajmowac sie dziecmi niz tylko tym by z********** na jakies pierdoły to moze by do tego nie doszło ,ludzie stali sie obojetni bo gdzie nie widze tam zginą ktos ,zabili kogos ,wojna tragedie itp jak w sredniowieczu pomału to wyglada gdzie takie zdarzenie były niczym wielkim ,nie popieram tego ale tez wiem ze rodzice mieli w tym wielki udział i z jednej i drugiej strony ,nie wspominam o silniej dominujacej dziewczynie która go ..do tego skłoniła echh p******y sie ten swiat robi chyba jednak czas na 3wojne moze ludzie w koncu zaczną doceniac zycie ..........

Gość gość
Mnie szokuje jak media tym morderstwem sie napawają, szukaja chorej sensacji a co gorsza nawet na pudelku o tym pisze tzn o tej dziewczynie, na fejsie zamiescila instrukcje dzgania nożem ... Zrobia z niej gwiazdę jak z wasniewskiej brrrr chory swiat

Gość gość
najpierw przeczytałam ten topik,wywnioskowałam ze mieszkali w jakiejś willi,patrze w tv i na necie a tu normalny przeciętny dom,o co kama?!

Gość gość
dla mnie to jest willa dla ciebie moze zwykły dom proste zalezy od punktu siedzenia ,a to ze media tym zyja to chore i dlatego nie ogladam tv bo szkoda nerwów

Gość gość
Na innym forum napisano że sprawczyni zionęła wrogością do chrześcijaństwa wielokrotnie obrażała wulgarnymi wyzwiskami Jana Pawła II oraz że jest w prokuraturze oskarżenie o molestowanie przez nią dziecka .

Gość gość
Z wp: X Była moją nauczycielką. Dzięki niej odkryłam w sobie pasję do j. rosyjskiego.... Dobra, tolerancyjna dla wszystkich, miła, nigdy nie zdarzyło jej się podnieść głosu. Na swoich lekcjach rozmawialiśmy całą grupą niekiedy właśnie o takich rzeczach, z wrażliwością i przejęciem wyrażała się też o krzywdzonych przez ludzi zwierzętach - mówiła coś w stylu "Ja nie pojmuję jak można tak postępować ze zwierzętami". Nikt nie podejrzewał że stanie się ofiarą o stokroć większej zbrodni.. Wiadomo, Biała nie jest taka duża... zdarzyło mi się ją widzieć kilkanaście razy (jeszcze mieszkala w bp), zawsze uśmiechnięta, elegancko ubrana piękna kobieta. Jak pomyślę co ona musiala czuc jak uciekala od tego kata, z myślami że to jej syn.... nie, nie wyobrazam sobie. Nie mogę dojść do siebie po tym ;( ten sku**el powinien dziękować Bogu za TAKĄ matkę, a nie.... brak słów x x tak jest bardzo często, z zewnątrz wszystko wygląda ładnie pięknie, cudowni rodzice bla bla bla, ale nikt nie wie jak ta kobieta zachowywała się w stosunku do swojego syna kiedy byli w domu... ojca mojej koleżanki też wszyscy uważali za ideał, pomocny, dobry, bogaty pan lekarz, a tylko ja wiem jakie piekło z nim przechodziła w domu,dziewczyna na szczęście wyszła na prostą, ale wtedy często powtarzała, że kiedyś nie wytrzyma i zabije tego bydlaka

Gość gość
"gość wczoraj i gdzie miał zamieszkac w szałasie !!! bez kasy jedzenia itp itd a co do niej to nikt nie jest swiety a to ze sobie cos popisze to kazdy moze zresztą ile ludzi tyle opinii" no wiesz zawsze mógł zamieszkać na dworcu jak mu cos nie pasowało . Mial 18 lat więc mógł isc od pracy . Napwrde mam nadzieje ze dostana dożywocie .

Gość gość
Ja nie czytam juz o tej sprawie bo robia z tego media chora sensacje kim byla o czym pisala pffff pisarka :-o

Gość gość
gość 2014.12.16 Bardzo mądrze napisałeś. Ludzie to bydło które nie rozumie że chłopak był katowany a kryminolog najebał bydlakom syfu do pustych łbow