Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic z tym facetem

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie z nim od 3 miesiecy, na poczatku bylo bardzo fajnie, bardzo sie o mnie staral, zapraszal co rusz w nowe miejsca, planowal gdzie mnie zbierze, co bedziemy razem robic itp, przedstawil mnie swoim kolegom z pracy... sadzilam ze wszystko uklada sie tak jak trzeba z sexem czekalismy 2 miesiace, zaaranzowal specjalna okazje o co go poprosilam, bylo fajnie ale od jakiegos czasu zauwazylam ze zaczal sie oddalac... cos mi nei dawalo spokoju i weszlam na strone randkowa na ktorej sie poznalismy i cos sie okazalo, na powrot aktywowal tam konto! strasznie mi smutno i nie wiem co robic i co myslec :(

Gość fikusny marian
Moze tam szuka znajomych? To kobieta moze sie spotkac z kilkoma facetami naraz na zawolanie, mezczyzna nei ma tak prosto.

Gość gość
jakich znajomych? ja napisane ze szuka kobiet

Gość fikusny marian
Szuka nowych znajomych kobiet. Skoro sama tam sie zalogowalas nie jestes lepsza od niego, moze on sie zalogowal zeby sprawdzic czy ty sie logujesz i nie zaktualizowal konta.

Gość gość
Zaliczył cię i szuka następnej :-(

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze chodzilo mu o seks tylko! Ale po co zapraszal mnie do drogich miejsc, wydawal kupe kasy na mnie, po co ta szopka z przedstawieniem mnie wspolpracownikom. Z seksem to on sam chcial czekac.. Serio nie rozumiem

Gość fikusny marian
Przestan pisac bzdury, to kobieta moze szukac na boku jesli chodzi o portal randkowy, facet zrobi konto i musi siedziec w cholere czasu, zadna sama nie napisze pierwsza wiadomosci.

Gość gość
w ogole on nie jest jakis podrywcz czy ogier to raczej niesmialy chlopak... no az sama nie potrafie w to uwierzyc ze dalam sie zbalamucic poza tym w lozku to wyglada ze nie ma on za duzo doswiadczenia w tych sprawach

Gość gość
Zapytaj go wprost, po co mu konto na portalu randkowym, skoro jest z Toba? Powinnas z nim porozmawiac, ze widzisz, ze juz nie jest miedzy Wami tak jak na poczatku znajomosci. Ze z Twojej strony nic sie nie zmienilo, ale widzisz, ze on sie oddala, stal sie oschly, oziebly (sama wiesz najlepiej). Mi to pachnie szukaniem kogos na Twoje miejsce. Facet nie ma odwagi zerwac, woli najpierw poszukac "lepszego modelu". Problem w tym, ze ze soba nie rozmawiacie, tylko Ty CZUJESZ, ze on juz sie nie stara, a on POTAJEMNIE znowu zaklada konto randkowe, a Ty je w TAJEMNICY odkrywasz. POROZMAWIAJCIE!!!

Gość gość
Jak dla mnie to zaczał szukać nastepnej, no bo jak to zinterpretować?

Gość gość
Olej go dziewczyno ,wykorzystał Cię i szuka następnej ha ha

Gość gość
niby w jaki sposób ją wykorzystał?

Gość gość
przecież sama dała, więc...

Gość gość
i nie nazywajcie tego układu związkiem bo on płacił a ona dawała

Gość gość
oddalił się bo kasy mu brakuje, uczciwy gość z niego

Gość gość
NO BEZ PRZESADY nie tylko on placil! ja tez go zapraszalm do restauracji, nie raz i nie dwa!

Gość gość
no ja tez uwazam, ze szuka nastepnej a poki co trzyma mnie w rezerwie :( no kto by pomyslal ciach woda brzego rwie :(

Gość gość
3 miesiace to wcale nie tak duzo... Poza tym, to ze Cie przedstawil kolegom nic nie znaczy. Gdybys poznala jego rodzine, to juz powazniejsza sprawa. Wyglada na to, ze jednak nie jestes ta, ktorej szukal, byc moze po kilku miesiacach lepiej Cie poznal i jest Toba rozczarowany. Nie martw sie, poznasz jeszcze tego jedynego, czego Ci zycze! A tego kolesia zostaw, szkoda marnowac z nim czasu, szukaj nastepnego ;)

Gość gość
Ile masz lat autorko? Ile on ma lat? Ty sie lepiej tez zacznij rozgladac za nowym partnerem, bo z tego "zwiazku" juz nic nie bedzie, nawet jak porozmawiacie, bo on juz na poczatku znajomosci zawiodl Twoje zaufanie. Nie powiedzial Ci o swoich watpliwosciach, tylko zaczal szukac nowej laski za Twoimi plecami. Ty juz mu nigdy nie bedziesz umiala tak do konca zaufac. Domysly i podejrzenia wykoncza Cie psychicznie.

Gość gość
do Autorki: skad jestes? bo ja od jakiegos czasu pisze na sympatii z mezczyzna, ktory od 3mies. sie z kims spotyka (nie nazywa tego zwiazkiem), stracil z ta osoba dziewictwo, ale nie chce z nia byc! na jaka litere zaczyna sie jego imie???

Gość gość
Ale jak wytłumaczyć stwierdzenie faceta ,, nie nazya tego związkiem''????? no to co to jest w takim razie bo ja sie też już tu zaczynam gubić.

Gość gość
Ja nie mieszkam w polsce Ja mam27 a on 29... Ale jak to teraz rozegrac? Nie chce mowic mu prawdy. Co jesli on poprosi o spotkanie?

Gość gość
Słuchajcie mówcie co chcecie ale normalne to to nie jest, bo skoro dwoje dorosłych ludzi się spotyka, zaczyna sypiać ze sobą to nie ma sie co dziwić że wytwarza się jakaś wieź emocjonalna, dla mnie to jest bardzo nie odpowiedzialne zachowanie ze strony faceta, ja to odbieram w ten sposób ze facet się pobawił dziewczyną i DOWIDZENIA, ale kochani nie tedy droga.

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
ale sie zle z tym czuje :( wyglada na to ze rzeczywiscie sie mna zabawil :9 palant jeden mam nadzieje ze karma do niego wroci

Gość gość
Kochana czasami pozory tak bardzo mylą, ja też się strasznie zawiodłam na pewnym facecie a wydawał się taki dojrzały i odpowiedzialny.

Gość gość
A zdażyłaś już coś do niego poczuć????

Gość gość
nie zakochalam sie chyba jeszcze w nim on byl troszke nieprzystepny, tlumaczylam to tym ze niesmialy ale naprawde wydawal sie byc w porzadku, traktowal mnie z szacunkiem, nie naciskal na seks rozmawialismy o naszym pierwszym razie i uzgodnilismy ze lepiej bedzie poczekac, oamietam jak sam mi mowil ze nie warto isc za szybko do lozka itp wiec gdy to sie stalo to bylam spokojna ze robie dobrze a teraz czuje sie niefajnie :( bo wiem ze sypial ze mna a po ciuchu uaktualnil profil na tym portalu randkowym

Gość gość
on wcale nie jest jakis do zuan wyglada naprawde przecietnie, zwykly facet w zyciu bym nie pomyslala ze tak mniepotraktuje on cichy, nie smialy, ja jestem raczej pewna siebie i zdecydowana, pamietam jak zabral mnie to takiej fajnej restauracji, zrobil mi niespodzianke, tak czule na mnie wtedy patrzyl, czulam sie jak ksiezniczka poza tym dobrze sie dogadywalismy, nie bylo zadnych spiec ani nic nigdy nie zrozumiem facetow :(