Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narkotyki

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie czy ktoś z was zna się na narkotykach ,bo ja kompletnie nic o nich nie wiem. Jestem w ciąży i właśnie przyłapałam chłopaka jak ćpa wciąga biały proszek co to jest jak i czy zaszkodzi dziecku ?

Gość gość
amfetamina czysta lub z domieszką czegoś, może być też kokaina ale ta jest o wiele droższa,a działa podobnie, jak niby ma zaszkodzić dziecku?

Gość gość
On się przyznał ,że już wcześniej brał i się boje ,że np dziecko może urodzić się chore lub czytałam ,że gdybyśmy się kochali w ciąży to sperma może być szkodliwa dla dziecka. On ciągle ma problemy z nosem teraz wiem od czego ,aż jestem zła na siebie ,że byłam taka ślepa. Dodam jeszcze ,że to dorosły facet 37 lat ,a nie szczeniak .

Gość gośćula
oj to się wkopałaś ,nie martw się o dzidziusia na zapas , faceta spróbuj wysłać na odwyk ,a jak nie pomoże zostaniesz samotną mamą -wierz mi to będzie najlepsze wyjście

Gość gość
On bierze raczej kokaine gdyż mówił ,że to 200 zł kosztowało ,a ja to zwyczajnie wytarłam ścierką z blatu :(

Gość gość
na pewno jest to problem,ale nie martw się na zapas, mąż mojej koleżanki też od czasu do czasu "wciąga" mają dwoje dzieci( zdrowych), mówi że ma bardzo "myślącą" pracę i żeby pracować 12 h przed laptopem,czasami musi się wspomóc, dla mnie to głupie, ale ona nie robi mu wyrzutów z tego powodu....

Gość gość
Dla mnie kategorycznie będzie musiał z tym skończyć lecz mnie uspokoiłaś ,że nie wpłynie to na zdrowie dziecka ;) dziękuję