Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAutor

jakimi ,środkami dysponujecie

Polecane posty

Gość gośćAutor

Witam jakimi środkami dysponujecie ile wydajecie na mieszkanie i jak sobie radzicie?

Gość gość
Z mężem mamy razem 5 tysięcy, Mieszkanie, opłaty i paliwo 2 auta to koszt miesięczny 2000, Na jedzenie, chemie i ciuchy wydajemy 2000 tysiące. Jest nas 4. Resztę odkładamy bo budujemy dom, obecnie musimy przyciągnąć pasa bo splacamy dach a jak splacimy dach to trzeba założyć okna i końca nie widać, ale domek mnie strasznie cieszy, wart jest tego poświęcenia i pieniędzy.

Gość gość
My mamy około 3tys ale ja obecnie nie pracuję ponieważ muszę zająć się synem. Mieszkanie mamy za darmo tylko rachunki opłacamy. Więc rachunki, samochód i jedzenie to koszt około 2 tys na miesiąc dla 3 osób. Te wydatki są stosunkowo niskie bo staram się jak najbardziej oszczędzać.

Gość gość
7 tyś. Nie mamy dzieci i mieszkamy z moją mamą. Na życie wydajemy max 3 tyś. Reszte odkładamy. Kupilismy auto za 40 tyś za zaoszczędzone pieniądze i teraz zbieramy na mieszkanie.

Gość gość
mamy 4,5 na 4 osoby, oplaty to 1500zl.od niedawno dopiero zaczelismy odkladac 1000zl ale pewnie na wakacje je wydamy