Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Gość gość

Witam, w tamtym roku kupilam swoj pierwszy samochod. nie rejestrwalam go na siebie poniewaz mialam go jakies 3 dni. samochod mial wykupione OC w czasie kiedy ja go mialam jeszcze przez poprzedniego wlasciciela. dzis przyszlo mi wezwanie do zaplaty 201 zl z intrum justita. czy moge cos z tym jeszcze zrobic czy musze to zaplacic ?

Gość gość
"informujemy, ze na podstawie umowy z dnia 2014-04-22 (...) interum justita jest upowazniona do prowadzenia dzialan windykacyjnych w sprawie nieureulowanych przez Pania naleznosci windyfikacyjnych z umowy ubezpieczenia potwierdzonej polisa z nia 17.12.2012 numer .... " wiec to raczej nie przedluzenie ; /

Gość gość
Pewnie osoba która sprzedała Ci samochód zgłosiła do ubezpieczalni, że sprzedała samochód i podała dane nabywcy czyli Twoje, Ty jak sprzedałaś samochod również powinnaś to zgłosić ubezpieczalni. Najlepiej zadzwoń na infolinię ale przypuszczam, że będziesz musiała zapłacić niestety

Gość gość
oj zadzwon do firmy ubezpieczeniowej, masz chyba 30 dni na zgloszenie zakupu auta. Jesli to zalegle skladki to nie musisz tego placic, ale to sprawdz jeszcze w tej firmie. Ja od lat samochod ubezpieczam w generali i nie mialam jeszcze z nimi zadnych problemow.

Gość gość
a ja korzystam z Rankomatu, moge sobie porównać ubezpieczenia różnych TU i wybrać to co najlepsze.

Gość feldo
a przy tym rankomacie mozna zamowic ubezpieczenie online? czy trzeba sie udac do placówki?

Gość gość
Jeśli mieszkasz w Cieszynie lub okolicach i potrzebujesz ubezpieczenia to zapraszamy do naszego biura: Kaniafinanse na ul. Bobrowieckiej 29. Oferujemy ubezpieczenia: - majątkowe mieszkań i domów, - grupowe na życie, - turystyczne zagraniczne, - NNW – od nieszczęśliwych wypadków, - komunikacyjne, - rolne, -ubezpieczenia małych i średnich przedsiębiorstw. W razie pytań zapraszamy do kontaktu: http://www.kaniafinanse.pl/

Gość daredevila
Można zamówić online, oddzwoni do Ciebie konsultant i poda ostateczną cenę OC dla Twojego samochodu (może się różnić o kilkanaście zł) ale to też chyba nie ze wszystkimi ubezpieczycielami, wiem, że ja zamawiająć przez rankomat nie musiałem wychodzić z domu :)

Gość gość
ja wybrałam bezpieczniejszą opcję i poszłam do sprawdzonego agenta z firmy http://www.helios-ahu.pl/komunikacyjne.php i on mi pokazał kilka ciekawych ofert i mogłam z nim omowic wszelkie moje watoliwosc. chyba pierwszy raz w zyciu wykupilam polise swiadoma czego moge oczekwiac od ubezpieczyciela.

Gość gość
Zapraszamy do biura mieszkańców Garwolin i okolic. Specjalizujemy się w doradztwie produktów ubezpieczeniowych. W trosce o dobro i potrzeby naszych Klientów staramy się wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdego traktujemy indywidualnie, dopasowując jak najkorzystniejszą ofertę. Dzięki współpracy z czołowymi towarzystwami ubezpieczeniowymi nasze przedsiębiorstwo z roku na rok zdobywa coraz to większe uznanie i poszerza grono stałych Klientów. Zapraszamy na stronę: ubezpieczeniagarwolin.pl

Gość gość
masz problem z polisą czy ubezpieczniem lub szukasz nowej polisy? napisz o tym do mnie na e-mail a pomoge ci to rozwiazac. problemzpolisa@wp.pl

Gość kamilpp
No generalnie nie jest dobrze jeśli chodzi o stawki za ubezpieczenia, poszło to wszystko w górę i za bardzo nie wiem czemu. Co do porównywarek to na pewno Rankomat działa okej, na stronie http://rankomat.pl jest cała aplikacja do obliczenia składek. Młodzi płacą więcej, ale zawsze można się podpiąć pod kogoś np. rodziców, którzy mają większe doświadczenie za kółkiem to wtedy nie trzeba będzie już tyle płacić.