Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy z Białegostoku, gdzie kupujecie...

Polecane posty

Gość gość

Mamy z Białegostoku - gdzie kupujecie warzywa, owoce, mięso i ryby dla Waszych niemowląt? Ja niestety mam dojście tylko do jajek od rolnika.

Gość gość
Najczesciej w osiedlowych sklepach ale jesli intetesuje Cie tzw. zywnosc ekologiczna to na nowym miescie jest taki sklep ale nie wiem dokladnie na jakiej ulicy (chyba w okolicach krętej)

Gość gość
ja w markecie (jestem z Wasilkowa), a może coś na giełdzie rolno warzywnej na andersa znajdziesz ? :)

Gość gość
ooo dzięki, o giełdzie nawet nie pomyślałam! Ze sklepu trochę się boję, bo wszędzie piszą, żeby niemowlakom podawać tylko te eko warzywka, mięso z prawdziwego zwierzaka itp. Nigdy takich nie kupowałam to teraz nie wiem gdzie szukać:) A te rzeczy, które kupujecie w zwykłych sklepach, to takie zwykłe jak dla siebie, czy jakieś specjalne ekologiczne?

Gość gość
puki moje dziecko nie miało rpku to jadło słoiczki. Skończyła rok to je to co my. Czy teraz czy za 2-3 lata i tak będzie dostawała. Pójdzie od września do przedszkola to nie wydaje mi się aby oni jedzenie od rolników brali bo byśmy kolosalne kwoty płacili za wyżywienie . Ja jakoś przesadnie nie patrzyłam nigdy na jedzenie. Robię zupy ze sklepowych warzyw, na kanapki mam wędlinę ze sklepu. Nie mam po prostu na to czasu aby latać i szukać eko.

Gość gość
ja co prawda nie jestem z Podlasia tylko z Łódzkiego i tu kupuję świeże owoce i warzywa w firmie http://swiezeowoceiwarzywa.pl. Oni mają duży wybór owoców, wiele odmian jabłek, oraz duży wybór dorodnych warzyw. Takie owoce i warzywa są bardzo zdrowe i nadają się do bezpośredniego spożycia jak i na przetwory.