Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusiaa

Mój chłopak jest księdzem

Polecane posty

Od paru miesięcy spotykam się z cudownym facetem, jest świetny w łóżku, dba o mnie i w ogóle.. wiem, że mnie kocha. Dobrze nam się razem układa, ale jest jeden problem... on jest księdzem. Poznaliśmy się jak się pojawił w mojej parafii i od razu się w sobie zakochaliśmy. Ja mam 19 lat, on 32. Nie mówi nic o tym, że rzuci dla mnie życie duchowne, ale ja go kocham i jestem też o niego zazdrosna....Na dodatek chyba jestem z nim w ciąży... On jeszcze nie wie. Proszę doradźcie mi jak mu o tym powiedzieć, żeby mnie nie zostawił i jak powiedzieć o tym rodzicom.... Ja go naprawdę kocham...nie wiem co mam zrobić żeby go nie stracić....

Gość gość
ojej współczuje ci sandra ,widze że to twoj peirwszy temat :D no popatrz jaki ty pusty i naiwny :D:D::D bedziecie pośmiewiskiem począwszys od dzieci a skończywszy na sąsiadach i wszystkich innych :D patologio , gdzie ten bog, ciekawe co mowi ten twoj cały ks na kazaniach :D ja piernicze

Gość to ja autor sandrunia
chciałbym , to moje marzenia , głupieje już

Gość gość
czemu kłamiesz ?

Gość gość
uciekaj z tej relacji! z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi.

Gość franciszek zwis
to ja? tylko mam gębe dauna

Gość gość
Oj tam... święte ciało na niej leżało...

Gość gość
I tymi brudnymi łapami nazajutrz u dziela sakramentów?

Gość gość
Mam w parafii takiego słodziaka i nie oddam go za nic.

Gość gość
ksionc robi dziewczynie palcowe a potem nie umyje rak, szybko na msze i tymi samymi recyma rozdaje komunie:D

Gość roselee
tez jako nastolatka bylam baaardzo zakochana w ksiedzu. tyle, ze on niestety mial juz inna;) a potem z nia trojke dzieci, no i zostal taksowkarzem.

Gość gość
Mam w rodzinie ksiedza.bardzo fajny czlowiek,ale nie lubi dziewczyn,woli facetow...

Gość gość
Ale masz wyobraźnię ty wyżej

Gość gość
Generalnie celibat to straszne draństwo. Ksiądz taki sam facet jak każdy inny i potrzeby ma takie same. U prawosławnych pop ma rodzinę i krzywda się nikomu nie dzieje. U nas powinno być tak samo. Tylko że papież Franciszek nie jest liberałem i z pewnością nic z tym nie zrobi.

Gość gość
20:26 Ile ma lat ten słodziak? :D

Gość gość
co ci mogę powiedzieć...najchętniej wykonałambym bardzo bolesny do ciebie gest...! ale po co? czy taki człowiek jak ty coś w ogóle zrozumie??? dla takich wy, to tylko resocjalizacja piekielna. Żyjcie dalej w tym bagnie, pomiędzy żabami i ropuchami i baj baj...a na pewno spotka was nagroda. xxx Tak,ty jesteś niewierząca szlamowa ale on też jest niewierzący i myśli,że jedynie wykonuje swój zawód. Tymczasem bycie księdzem to nie zawód ale powołanie. Łamie przykazania, jest zgorszeniemiem... A biskup i tak się dowie... i go przeniesie 100 km...a ludzie już wiedzą...i co dalej, a ty będziesz sama wychowywała dziecko, bo wkrótce zwinie manatki i nie będzie go nic obchodziło...rodzina się ciebie wyprze...tak sobie wybrałaś. To pa!!!

Gość gość
do 21.41.,to nie moja wyobraznia,to fakt..i wogole sie tym nie oburzam,bo zgadzam sie,ze celibat to glupota,.

Gość gość
23:42 a czemu pytasz ile ma lat? Myślisz ze chodzi o ciebie?

Gość gość
to po co poszedł na księdza? co zakryli przed biedakiem tajemnicę, że po święceniach nie będzie świata bab??? Oj, wy... Ty, panna a gdyby on był śmieciarzem albo prcował na bramie albo był skepikarzem czy ty byś w ogóle zwróciła na niego uwagę? podejrzewam, że twoja wyobraźnia już by tych szegów fantazji nie zataczała... U was panienki i płoche, naiwne kobiety - w waszym myśleniu - objawiają się tylko skutki grzechu pierworodnego: pociąg do zakazanego, zła wskłonność, pycha, odstępstwo. https://www.google.pl/search?client=opera&q=zakazany+owoc&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Gość gość
Gdyby był śmieciarzem, sklepikarzem albo robił na bramie - to by od niego głowę z pogardą odwracała. x Ona to napisała, bo nie umie się z tego wyplątać...a pewno by chciała.

Gość gość
Gdy on u niej siedzi i z nią cudzołoży ludzie z parafii, tysiące, albo milony w Polsce i na świecie odchodzą od Kościoła. Gdyby on spędził ten czas na kolanach, na modlitwie - parafian, tysiące albo milony spotkałoby miłosierdzie Boga. I tyle na ten temat... Czy są winni? Tak są winni zgorszenia. A w Piśmie Świętym o zgorszeniu są mocne słowa.

Gość gość
A jak mąż odchodzi od żony do młodszej kochanki pomimo tego,że ślubował jej przed Bogiem to nie sieje zgorszenia i nie grzeszy? Śluby wieczyste księży są jak ślub kościelny świeckich. Więc jeśli nadajecie na księży,którzy porzucili sutannę to tak samo nie dajcie żyć wiarołomnym mężom.

Gość gość
08:22 nie, jestem ciekawa czy chodzi o tego samego księdza. Pewnie jest więcej słodziaków w kraju, ale no :P

Gość gość
10:58 1. Chrzest 2. Bierzmowanie 3. Eucharystia 4. Pokuta 5. Namaszczenie chorych 6. Kapłaństwo 7. Małżeństwo x Nigdy nie porównuj kapłaństwa z małżeństwem. To nie to samo. Ksiądz musi wzorem i przykładem. Mężów zdradzających jest od jasnego i dość...ale nimi specjalnie ludzie się nie gorszą, tylko pokiwają głowami a przez księży gorszących odchodzą od Kościoła. x I jeszcze jedno: ksiądz, który odchodzi, bo cudzołoży - ma u mnie więcej szacunku, niż taki, który prowadzi podwójne życie.

Gość gość
12:20 mój słodziak ma 38 lat i jest brunetem. Poza tym jest kochany i dobry.

Gość gość
Nie martwcie się, one będą miały te słodkości do czasu. Wszystko jest do czasu. Puste dziwudupuchy... widać, że mają po naście lat. Taka głupota od nich bije, że żal...

Gość gość
Ale mamy. A ty nie masz nawet tego,dlatego zazdrościsz. Powinnaś rozumieć samotność i pustkę.

Gość gość
12:34 to nie ten sam, choć trzy ostatnie cechy się zgadzają. Już się bałam, że jesteś moją "konkurencją" ;) Nie, one nas nie zrozumieją. Nadajemy na różnych falach.