Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusiaa

Mój chłopak jest księdzem

Polecane posty

Gość gość
zależy o kogo Ci chodzi

Gość gość
13:30 no widzisz,to dobrze że nie konkurujemy :) a z tym że nas nie zrozumieją to też święta prawda. Księża mają to czego kobietom najbardziej brakuje u mężczyzn.

Gość gość
13:00 i inne ladacznice nie zazdroszczę wam grzechu!!! Jestem piękną kobietą, mam męża i dziecko, żyję w posłuszeństwie Kościołowi. Dlaczego mnie ze sobą porównujesz? Dlaczego osądzasz mnie i mówisz, że zazdroszczę? Dlaczego sama siebie nie osądzisz? I ty śmiesz się ze mną równać? Powiedz, czego ja mam ci zazdrościć? tego, że się łajdaczysz z księdzem? To wasze sumienia. Siejecie zgorszenie!!!!!!!!!!!!!!!! x "Kto zaś zgorszy jednego z tych małych, którzy wierzą we mnie, lepiej będzie dla niego, aby mu zawieszono u szyi kamień młyński i utopiono go w głębi morza. Biada światu z powodu zgorszeń! Wprawdzie zgorszenia muszą przyjść, lecz biada człowiekowi, przez którego zgorszenie przychodzi." Mat. 18,6-7 "Baczcie jednak, aby ta wolność wasza nie stała się zgorszeniem dla słabych. Albowiem jeśliby kto ujrzał ciebie, który masz właściwe poznanie, siedzącego za stołem w świątyni pogańskiej, to czyż to nie pobudzi sumienia jego, ponieważ jest słaby, do spożywania mięsa składanego w ofierze bałwanom? I tak przyczyni się twoje poznanie do zguby człowieka słabego, brata, za którego Chrystus umarł. A tak, grzesząc przeciwko braciom i obrażając ich słabe sumienie, grzeszycie przeciwko Chrystusowi. Przeto, jeśli pokarm gorszy brata mego, nie będę jadł mięsa na wieki, abym brata mego nie zgorszył." 1 Kor. 8,9-13

Gość gość
To mówi Bóg: "Biada człowiekowi, przez którego zgorszenie przychodzi."

Gość gość
Zazdrościć jej? czego, mój Boże, czego? Słyszałam kiedyś, że skoro ksiądz uprawia sex z jakąś pozbawioną moralności, i Bóg wie, co przy kontaktach z nią, z tymi łapami robi, to ta osoba nie będzie przyjmowała Komunii Św. z jego rąk!!!! x Pewna fajna, mądra kobieta straciła wiarę, bo była świadkiem harców księdza i kobiety. x Widzicie, dziewuchy, STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE!!! GRA SIĘ TOCZY O WIELE!!!

Gość gość
nie piszcie jej i jej podobnym już nic...niech one (oni) i ten przeklęty temat idą w dół!

Gość gość
Ech dewotki...... Milczcie! Ciekawe czy wy takie święte jesteście hehehe :) może spotkajmy się w realu i porównamy sobie kto daje większy powód do zgorszenia hmm??

Gość gość
Nie nazywaj mnie dewotką ladacznico! ponieważ jestem jeszcze młoda i rozsądna. Wiesz, ile razy mogłam zdradzić męża? Gdybym tylko chciała...Ty ścierwoku, nie porównuj się ze mną!

Gość gość
15:03 ty miss świata pokaż sie to ocenimy hehehe :)

Gość gość
tyle, że tu nie o fizyczność idzie, pustaku? ale, ty jesteś zbyt ułomna, żeby to zrozumieć. Nie mam już więcej na was czasu. Pa!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
O widzisz,sp......lasz :)

Gość gość
a co chciałaś z nią jeszcze pogadać? lepiej nie...rzeczywiście poziomem nie dorównujesz.

Gość gość
Fakt,jestem o wiele wyżej od niej

Gość gość
Też już pójdę. Niedługo przyjdzie moje kochanie i spędzimy razem czas aż do rana. Będziemy się bzykać do utraty tchu,jest świetny w łóżku. Możecie tylko ślinkę łykać,bo nigdy w życiu nie doświadczycie takiej rozkoszy.

Gość gość
15:26 w sensie ksiądz? To szczęścia. Gdyby nie celibat mogłabyś być jego żoną i nie byłoby problemu.

Gość gość
Teraz też nie ma problemu.

Gość gość
Ale pewnie musicie się ukrywać itp. Nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że celibat jest w porządku.

Gość gość
Owszem,ostrożność należy zachować. Ale spotykamy się u mnie,40 km od parafii więc nie uważamy tak,jak byśmy to robili w tym samym mieście. Narzekamy tylko na częstotliwość spotkań,niestety....

Gość gość
No bo celibat wprowadzili ludzie,którzy się bali o majątek kościelny. Nie myśleli o człowieku tylko o kasie. A że niejeden popełnił samobójstwo,bo nie mógł znieść samotności to nikogo nie obchodzi. Prawosławni popi to mają dobrze...

Gość gość
Nie wzruszasz mnie, ani nie irytujesz. Ty i twój kochanek jesteście mi obojętni. Nie zdziw się, jak po tym, co sobie tutaj twój ksiądz x poczytał, dziś albo jutro cię rzuci. Czekam na tę chwilę. Gdzie ona na żonę księdza? ksiądz żon to ma dosyć w kręgach biblijnych, formacjach modlitewnych... gdzie ateistka na żonę księdza??? ateistkami to oni się bawią i je kopią w d...

Gość gość
A myśl sobie co chcesz

Gość gość
To jest prowokacja. Nie ma jej ani jej spotkań z żadnym księdzem. Łżesz jak pies...Opisz jeszcze inne detale pustaku...np. jakie majty założyłaś...

Gość gość
Jak mnie nie ma to kto pisze? Hahaha :)

Gość gość
Hmmm...określenie "pustak" do ciebie pasuje w sam raz....nie pomyłaś, że posądzili cię o kłamstwo? a ty pomyślałaś, że ciebie nie ma. Gratuluję mądrości. A maturę już zdałaś? zresztą po co pytam, przecież to egzamin dojrzałości a tobie do dojrzałości daleka droga...

Gość gość
Mam gdzieś co myślisz o mnie. Najważniejsze że mój skarbek właśnie podjechał pod dom :)

Gość gość
Tak samo ja, mam gdzieś twoje fanaberie i kłamstwa. Pozdrów go ode mnie...tylko uważaj, żeby wyobraźnia ci w szwach nie pękła...bo jak do tego zła dołożysz kolejne zło w postaci zazdrości, to gary po tym domku będą latały...Nie ma nikogo w twoim życiu, nie ma żadnego księdza. Nie ma ciebie, nie ma nic z wami związanego. Dalej wierzę w Boga.

Gość gość
Już nie wiesz co napisać, dlatego napisałaś, że właśnie podjechał pod dom. Wcale nie podjechał. Chciałabyś.