Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suchy kaszel od kilku miesięcy tylko od czego to może byc eh?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesiecy mam suchy kaszel nic mi wiecej nie jest nawet mnie w gardle nie drapie.Nie pale od czego to moze być eh?

Skąd możemy wiedzieć. Może jakaś alergia. Na mnie podobnie działa kurz, pościel z pierza i nie odkażona na czas klimatyzacja. Musisz zrobić testy

Gość gość
może masz wysuszone śluzówki a wtedy łatwiej się łapie infekcje, kaszel jest suchy i męczący i trudno się go pozbyć, kup sobie w aptece witaminę A i E w kapsułkach, ale to tylko jedna z możliwości, jeśli nie pomoże nawilżanie (są jeszcze inne preparaty w aptece, np. w sprayu) to idź do lekarza, bo może problem jest innego rodzaju

Gość gość
Jutro mam zamiar iść do lekarza ale kaszel od alergi hm?

Gość gość
W tym senk ze ja nie choruje tylko ten kaszel eh który cały czas jest tak myślę czy to moze byc od suchego powietrza w domu i tym kaszlem nikogo nie zarazem a leki na kaszel nic nie Daly

Ja tak własnie miałam. Teraz mam lepszy numer, bo zdarza mi sie jak wychodzę z ciepłego pomieszczenia na dwór. Tragedia, czasami mam wrażenie, że mnie zadusi. Jeszcze jedno musisz zadbać o nawilżanie pomieszczeń, bo centralne ogrzewanie też robi swoje. Także zasuwaj do lekarza.

Gość gość
ja też od kilku miesięcy mam suchy kaszel, najgorzej jest wieczorem, kiedy kładę się spać. mój lekarz stwierdził, że to od refluksu żołądkowo-jelitowego. zaczęłam brać na to leki i jest trochę lepiej.

Gość gość
Moja mama miała to samo. Ciągle suche kaszelki. Jak zmieniła lekarza ten od razu wysłał ją do pulmunologa z podejrzeniem astmy. I niestety ale już bez lekow nie ma życia.

Gość gość
też tak miałam został mi kaszel po przeziębieniu taki dudniący w płucach chodziłam z tym z kilka tygodni aż przeszłam się do lekarza, dostałam antybiotyki i mi przeszło po jakimś czasie

Gość gość
wszyscy będziecie go mieć bo te miejsce to sprawi!!!