Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIOŁ NOCY

KLAPS

Polecane posty

Gość ANIOŁ NOCY

dziewczyny ostatnio dałem swojej żonie klapsa i strasznie mnie to podnieciło, ona się zdziwiła ale wydaje mi się że jej podobało co mogę teraz zrobić żeby jej nie wystraszyć czuję że dominacja nad kobietą oczywiście bez przemocy strasznie mnie kręci

Gość gość
Powiedz jej, ze to Cie bardzo podniecilo i ze ma niesamowicie seksowny tyleczek.

powiedzmy, ze w sumie to wyszlo na dobrze bo zamiast sie cos wykluwac przez tydzien lub dluzej to wyklulo sie w ciagu 15 godz ;) i w ten sposob na swieta bede zdrowa... ale lista "obecnosci" jest inponujaca....

nie, chodzéi o to, ze ta nikotyna zadzialala jak katalizator dla "wlasciwych zapalen".... lozko i jeszcze raz lozko :)

no ale wracajac do tematu.... dominacja to w roznym rodzaju przemoc... dawanie klapsow pieszczotami nie mozna nazwac, nawet jesli sa delikatne.

dobrze mi to zrobi, przynajmniej nie musze isc do aa ;) bo wedlug niektorych codzienna lampka wina to juz uzaleznienie :)

a czy dominacją nie jest np zabronienie cipki podczas numerku? wszędzie tylko nie cipka? Przemoc by była tylko mentalna, to co zakazane od razu bardzo się chce

kotka, nie mów, chyba jestem na tym samym etapie i tez wszystkie ankiety typu "czy jestem alkoholikiem" przechodzę z dużym wskazaniem

taaaa, z jednej stony demonizuja to spozywanie alkoholu a z drugiej str tylko polacy potrafia trafic do miedzynarodowej prasy pod tytulem "zostal zatrzymany polski kierowca i mial ponad 4 promile alkoholu we krwi"

Gość gość
Chociaz na temat sie udzielajcie, a nie zasmiecacie p*****lami watek.

Gość gość
Na pewno autor watku jest ciekawy tych bzdur o ktorych piszesz.

nie ma czegos takiego jak dominacja bez przemocy.... autor sam sie o tym przekonal: dal klapsa i partnerka sie zdziwila, moze nawet przestraszyla....

Gość gość
Ani przemoc nie jest dominacja,ani odwrotnie.

czytaj ze zrozumieniem: nie ma dominacji BEZ przemocy, a szczegolnie w lozku... nigdzie nie pisalam ze dominacja<=>przemoc.

Gość gość
Jesteś zdemoralizowanym dewiantem, zgłoś się do specjalisty.

Gość gość
Ty dominujesz tu skrajna glupota.

wiesz, jestem naturalna blondynka wiec mam do tego prawo ;) a ty co masz na swoje usprawiedliwienie? :P