Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

sk贸ra twarzy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam mam problem z cer膮 twarzy,mianowicie od jakiego艣 czasu sk贸ra w okolicy nosa i czo艂a strasznie mi si臋 przetluszcza, kiedy splukuje wod膮 za艣 robi sie jakby sucha i zluszczona a po jakim艣 czasie znowu jest strasznie przetluszcOna, w dodatku cz臋sto pojawiaj膮 si臋 na nie pryszcze a bardziej takie podskorne co prawda nie jest to tak 偶e jest ich mega du呕o, najcz臋艣ciej jeden dwa ale strasznie czerwone. Mieli艣cie ju偶 takie przypadki? Co o tym s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Idz na badanie komputerowe sk贸ry analizerem Nati.

Udost臋pnij ten post

ZASADA 1 W艂a艣ciwa piel臋gnacja ka偶dego typu sk贸ry 1. W celu ochrony i odpowiedniego traktowania sk贸ry przede wszystkim musisz si臋 upewni膰, 偶e wybierasz produkty przeznaczone specjalnie dla Twojego typu sk贸ry. Sk贸ra sucha ma inne potrzeby ni偶 sk贸ra t艂usta. ZASADA 2 Nale偶y zwr贸ci膰 szczeg贸ln膮 uwag臋 na wra偶liwe obszary sk贸ry 1. Regles d''or_illu 2 Niekt贸re cz臋艣ci twarzy (okolice oczu, ust, itp.) maj膮 szczeg贸lnie cienk膮, delikatn膮 sk贸r臋. Potrzebuj膮 one specjalnej piel臋gnacji, zw艂aszcza wok贸艂 oczu i warg. Te obszary twarzy s膮 bardziej wra偶liwe i wymagaj膮 szczeg贸lnej uwagi. ZASADA 3 Delikatne oczyszczanie 1. Dbanie o wra偶liw膮 sk贸r臋 zaczyna si臋 od demakija偶u. Aby unikn膮膰 podra偶nie艅 sk贸ry oraz aby zachowa膰 jej naturaln膮 r贸wnowag臋, stosuj 艣rodki do demakija偶u o neutralnym pH, specjalnie opracowane, aby delikatnie oczy艣ci膰 nask贸rek. ZASADA 4 Oczy: obszar ryzyka 1. Regles d''or_illu 4 Sk贸ra wok贸艂 oczu jest dziesi臋膰 razy cie艅sza ni偶 sk贸ra na pozosta艂ej cz臋艣ci twarzy. Do demakija偶u tych okolic wybierz odpowiedni膮 procedur臋. ZASADA 5 Z艂uszczanie sk贸ry jest niezb臋dne 1. Przeprowad藕 odpowiedni zabieg z艂uszczania nask贸rka raz lub dwa razy w tygodniu. Musi by膰 on skuteczny, a jednocze艣nie delikatny i nieinwazyjny. Wybieraj produkty z艂uszczaj膮ce o neutralnym pH, kt贸re b臋d膮 doskona艂e do wyg艂adzania i oczyszczania sk贸ry przy jednoczesnym poszanowaniu jej naturalnej r贸wnowagi. ZASADA 6 Nawil偶anie jest bardzo istotne 1. Sk贸ra w艂a艣ciwa sk艂ada si臋 w 70% z wody, a nask贸rek - w 15%. Dla utrzymania dobrze nawil偶onej sk贸ry wa偶ne jest, aby stosowa膰 produkty do piel臋gnacji sk贸ry do codziennego nawil偶ania, kt贸re zr贸wnowa偶膮 poziom wody w sk贸rze. Mo偶esz te偶 regularnie stosowa膰 maseczki nawil偶aj膮ce, usuwaj膮c ich nadmiar za pomoc膮 wody 藕r贸dlanej w aerozolu. ZASADA 7 Najlepiej stosowa膰 makija偶 hipoalergiczny 1. Regles d''or_illu 7 Aby unikn膮膰 ryzyka alergii zwi膮zanych z u偶yciem produkt贸w, kt贸re nie nadaj膮 si臋 do Twojej sk贸ry, powinna艣 wybra膰 hipoalergiczne produkty do makija偶u, opracowane specjalnie, by zaspokoi膰 potrzeby wszystkich rodzaj贸w sk贸ry i chroni膰 oczy, nawet w przypadku ich du偶ej wra偶liwo艣ci. ZASADA 8 Ochrona przed s艂o艅cem 1. Niezale偶nie od pory roku nale偶y codziennie wybieraj produkty do piel臋gnacji sk贸ry, kt贸re zawieraj膮 filtry przeciws艂oneczne. Obni偶aj膮 one szkodliwy wp艂yw s艂o艅ca, kt贸ry przyspiesza starzenie si臋 sk贸ry. ZASADA 9 Uwa偶aj na zewn臋trzne zagro偶enia 1. Zanieczyszczenie powietrza, dym, stres ... Wszystkie te elementy maj膮 szkodliwy wp艂yw na sk贸r臋. Zastosuj produkty do piel臋gnacji sk贸ry przed wyj艣ciem z domu, aby chroni膰 j膮 przed tymi codziennymi zagro偶eniami, a wieczorem po powrocie do domu dok艂adnie oczy艣膰 sk贸r臋. ZASADA 10 Nie nale偶y zaniedbywa膰 piel臋gnacji ust 1. Gdy tylko czujesz potrzeb臋, zastosuj regeneruj膮cy krem do warg. Nie wahaj si臋 u偶y膰 go ponownie w tym szczeg贸lnie delikatnym rejonie sk贸ry i stosuj go tak cz臋sto, jak to konieczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamarynda
Mo偶e spr贸buj tabletek IQFACE.Tabletki pomagaj膮 zwalczy膰 tr膮dzik od 艣rodka.W moim przypadku spisa艂y si臋 艣wietnie.Tabletki s膮 w 100% naturalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
iq oszustwo!!! W "waszym" w膮tku ju偶 wysz艂o, 偶e艣cie naci膮gacze, to teraz inne za艣miecacie? Prosz臋: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam te偶 wieczne problemy ze sk贸r膮 twarzy, cer膮 i najlepiej pomog艂y mi preparaty z allinside.pl ;) serio, jako jedyne zadzia艂a艂y bardzo dobrze, nie ma ich w polskich drogeriach, sprawd藕cie je na stronce ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz cer臋 mieszan膮, przet艂uszczaj膮c膮 si臋 i na dodatek wysuszon膮. To najgorsza kombinacja. Stosuj myd艂o i toniki przeciwbakteryjne oraz 2*dziennie krem g艂臋boko nawil偶aj膮cy. U mnie super efekty przynios艂o przemywanie twarzy octem jab艂kowym zamiast toniku + stosowanie herbaty zio艂owej na tr膮dzik http://hh-life.pl/produkt/herbata-na-tradzik-dn-20x2g/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam kosmetyki z allinisde.pl i maja bardzo fajne w艂a艣niwo艣ci, 艂adnie 艣ciagaj膮 sk贸re, oczyszczaj膮. Warto kupowac od nich :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka2d2
Wydaj臋 mi si臋, 偶e mo偶e ci pom贸c cetaphil, tym bardziej, 偶e ma podw贸jne dzia艂anie tj nawil偶a i oczyszcza sk贸r臋. Ja u偶ywa艂am i polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am podobne objawy do Twoich. Pomog艂a mi zmiana kosmetyk贸w na profesjonalne oraz zabiegi w salonie www.beautypremium.pl w Poznaniu. Um贸w si臋 na bezp艂atn膮 porad臋, na prawd臋 warto. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰TERESA
Moim ostatnim odkryciem s膮 tabletki IQFACE.Kupi艂am bo w sumie nie mia艂am nic dom stracenia.Albo pomog膮 albo nadal b臋d臋 wygl膮da艂a katastrofalnie.I jestem pozytywnie zaskoczona.Pryszcze zaczynaj膮 znika膰 i na razie 偶aden nowy gad偶et sie nie pojawi艂.Cera te偶 w znacznie lepszej kondycji.Na razie jest lepiej niz dobrze i mam nadziej臋 偶e tak zostanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 u偶ywa艂am Cetaphil bardzo fajnie nawil偶a sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!! banda spamerskich kuuuuurew!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e potrzebujesz dobrego nawil偶enia. Znajd藕 dobry salon w swojej okolicy www.dobrakosmetyczka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam zajrze膰 na stron臋 cetaphil.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobry pomys艂, te偶 smaruj臋 bu藕k臋 cetaphilem i w ko艅su dobrze wygl膮da. Polecam i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest lato, ciep艂o wiec sk贸ra potrzebuje szczeg贸lnej piel臋gnacji. Nie u偶ywaj tez ci臋偶kich podk艂ad贸w, zostaw je sobie na okres jesie艅/zima. Na lato polecam Ci ten podk艂ad http://trena.pl/podklady-i-bazy/2311-revlon-colorstay-makija-do-skry-tustej-30ml.html. Ma lekk膮 konsystencj臋 i jest przeznaczony do sk贸ry t艂ustej, wi臋c b臋dzie hamowa艂 艣wiecenie si臋 sk贸ry. Kup sobie te偶 olej kokosowy i smaruj nim twarz na noc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja stosuje class a collagen. Ma bardzo ciekawy sk艂ad i przeprowadzone badania wi臋c w wolnej chwili poczytaj o firmie i produktach- na pewno Ci si臋 spodobaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam uda膰 sie do profesjonalnego salonu kosmetycznego. W mojej okolicy polecam instytut na placu konstytucji ale nie zale偶nie od tego gdzie pojdziesz to pewnie bedziesz miala oczyszczanie twarzy i moge Ci powiedziec ze pewnie bedzie bola艂o oraz bedzie to dziwne uczucie ( jezeli jest to Tw贸j pierwszy raz:) podczas takiego zabiegu warto ubezpieczyciela sie w znieczulenie lidokaine ( bo wtedy bedzie mniej bola艂o) ja swoje znieczulenie kupilem tu naporost pl

Udost臋pnij ten post