Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozchwiany facet jak sobie z nim poradzic

Polecane posty

Gość gość

Jestem na samym początku znajomości z bardzo rozchwianym facetem po rozwodzie. Zona go zostawiła, zaszła z innym w ciąże. Poznaliśmy się niedawno. Facet potrafi być cudownym, dowcipnym, czułym człowiekiem, a potem za chwilę zmienia się w zrzędzącego, marudzącego goscia, który sam nie wie czego chce. Raz mówi, ze mu się podobam i jestem cudowna, potem za chwilę że chyba z naszego związku nic nie wyjdzie bo jesteśmy zbyt różni i tak w kółko. Dr Jekyll i Mr Hyde. Wiecznie wysłuch*ję jakiś pretensji. Ja rozumiem, ze on jest po przejściach, ale ile mozna?? Dziś tez o cos się obraził, napisałam mu wtedy przez fb, aby nie niszczył fajnej znajomosci- nie odpowiedział. Jak sobie z tym poradzic?

Gość gość
Uciekaj od niego i to jak najszybciej.

Gość gość
Daj sobie spokój z nim

Gość gość
Przechodziłem podobny etap i co mogę poradzić to to co inni powyżej. Nie pomagasz mu wytykaniem a on teraz musi sam sobie poradzić

Niestety, mało prawdopodobne, że zmusisz go do zmiany zachowania. Ze względu na Twoje prośby lub starania może okresowo zmieniać swoje postępowanie na takie, którego oczekujesz. Żeby nastąpiła autentyczna odmiana, on sam musiałby uświadomić sobie problem i chcieć nad nim pracować. ____________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Potrzebne jest ultimatum, jesli się za siebie nie weźmie tzn ze nie jest ciebie wart