Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie cie juz

Polecane posty

Gość gość
kogo to obchodzi

Gość gość
autorka tematu ,czyli kto?s

Gość gość
ja tego nie pisałam!!! podszywie ,nie pisz za mnie!S

Gość gość
lubisz lubisz

Gość gość
bo nie ja jestem autorką tematu?,to Twierdzisz ze lubię tak?,tego nie wiesz i już nigdy się nie dowiesz ,zresztą młody ma więcej powodów żeby Cię lubić...no nie?

Gość gość
lubie 😘 a nie ciebie :P

Gość gość
którąś z kafe ?

Gość gość
a moze moze, ciemno jest to skad mam wiedziec ktora

Gość gość
bez komentarza.Dobranoc.!!

Gość gość
a jakie masz wyobrażenie o niej ?jakieś masz

Gość gość
mam u napisac co ma najladniejszego?

Gość gość
a co ma ?

Gość gość
nie powiem bo jestem wstydliwy

Gość gość
ech ,jak dzieciak się zachowujesz.

Gość gość
każdy może lubić o tym mówić pisać i... śpiewać :)

Gość gość
Tak nie lubię Cię Katarzyno,Marcinie Tomaszu ,Marzeno ,Agnieszko ,Agnieszko,Marku,Bożeno,Radosławo,Barbaro,Tadeuszu,Renato,Anno,Anno,Anno,Pawle ,Rafale,Katarzyno!

Gość gość
uff.. moje nie padło :)

Gość gość
..grupa owych wymienionych-to podłe fałszywe padalce ,do których Wojciech i Mateusz tez mogą dołączyć jak chcą.!Gratuluję towarzystwa w arcy świętej ekipie ,powodzenia życzę.To ostatnie moje wpisy .

Gość gość
nie irytuj się tak... miłość działa cuda :)

Gość gość
jak mam się nie irytować?wywrócili całe moje życie do góry nogami ,zostałam bez środków do życia ,zniszczyli moja opinię ,zrobili ze mnie k***e i narkomankę ,mam dosyć .

Gość gość
..acha i jeszcze pijaczkę i złą matkę..ciekawe co jeszcze wymyśla by upokorzyć mnie bardziej?.Miłość ?...miłość nawet nie wiem co to jest miłość....może on nie będzie musiał mnie zabijać (Basia nie będzie musiała iść na świadka)może umrę szybciej i wszyscy będą mieli mnie z głowy.dobranoc.

Gość gość
a ja ciebie lubię :P dobranoc

Gość gość
Pozbędzie się mnie ślubnej żeby mógł żyć z tą swoja ,którą ukrywa przede mna od samego początku i będą żyli długo i szczęśliwie ...mam tylko jedna nadzieję że moję dzieci znienawidzą ta sukę za to co robi.Idę przytulić się do córeczki bo do narkomana(psychopaty) się brzydzę.Dziękuję wszystkim wymienionym za to że tak cudownie ubarwialiście mi życie.pozdrawiam.

Gość gość
...acha i do listy zapomniałam dopisać rodziców ,siostrę z mężem ,tesciową i jej córkę oraz (owego czasu)obu braci.

Gość gość
gosciu mnie nikt nie lubi bo jestem szczera i uczciwa ,zawsze mówię prawdę otwarcie i prosto w oczy ,nie lubię podlizywania się ani fałszu.Jestem bezpośrednia i zawsze mówię wprost ,jeśli coś mi się nie podoba ,nie pozwalam sobą dyrygować i za to mnie nie lubią ..a i jeszcze nie pozwalam się wrabiać i wykorzystywać tak jak by chcieli,oni doskonale wiedza że nie ze mną te numery.Najbardziej nie znoszę kłamstwa i podłych odzywek.Idę spać.

Gość gość
kretynkach? tak jak napiszę prawdę otwarcie i prosto z mostu -to nazywa si ze kretynka..no ,gratuluję wysokiego poczucia sprawiedliwości i moralności."Bo prawda jak oliwa-zawsze na wierzch wypływa",a"Pan Bóg nie rychliwy-ale sprawiedliwy"!

Gość gość
więc się nie obwiniaj, nie wszystkim się układa, baa spora grupa ludzi cierpi twój przypadek, spróbuj odidealizować swoje życie i carpe diem :D szkoda czasu na smutki, wierz mi. Śpij spokojnie.

Gość gość
a za co ja się niby obwiniam?,za to że przed ślubem zataił przede mną ta kobietę ,za to że nie było wesela i tylko naciągnął ojca mojego na koszty...za to ze ona sciąga od niego całą kasę ,przez wszystkie te lata podczas gdy ja nie miałam dzieciom nawet na chleb jak,chcę wiedzieć kto to jest to skacze do mnie,wciąga coś,jest agresywny, robi publicznie ze mnie złodziejkę..niszczy hamulce w rowerze,chce rozjechać na drodze nie zawiezie na pogotowie(z połamanymi żebrami) ,nie wezwie lekarza, dziecku ze złamana nogą każe auto pchać, albo każe mu chodzić 7 km ,piechotą z praktyk...nie pójdzie do pracy,nie interesuje się wychowywaniem dzieci...ja się obwiniam?,nie ja siebie nie obwiniam ja się sobie dziwie skąd we mnie jeszcze tyle siły.Nie jest wcale łatwo tak żyć ,dlatego uważam ża wysoce niesprawiedliwe traktowanie mnie w ten sposób,do listy dopisuję Karolinę i Beatę.Dobranoc.

Gość gość
zapomniałaś dodać swoje s. na koncu kretynko :) jak ci tak zle to wyprowadz sie do rodzicow albo załuz staremu niebieska karte tam w tychach powinni wiedziec jak to sie robie, jak nie wiesz to połaź po mopsach, pomagą :)