Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zus kontrola

Polecane posty

Gość gość
Niewiedza boli, nie? :-D

Gość gość
Chyba ciebie coś boli, bo nie do końca wiesz o czym piszesz. Ale cóż tłumaczyć kozie nie trzeba., bo i tak nie zakuma o co chodzi.

Gość gość
Alez ja wiem o tym, ze tak robia "madre biznes women". Akurat ja sie do zlodziejstwa posuwac nie musze, pracuje na etat, posada w panstwowce. Mi by bylo wstyd, ale widze, ze Ty nie widzisz w tym nic zlego, coz... Swiadczy tylko i wylacznie o Tobie ;) ps. Moja znajoma przez takie zagrywki z zusem co pojdzie na l4 od razu ma wezwanie na komisje i cofniecie zwolnienia... Mimo, ze teraz faktycznie cos jej jest :D

Gość gość
i te twoje znajome zusu nie placą tylko idą na l4 od razu? Aha.... O słodka naiwności... Ale cóz kiedyś przeczytałam na kafe że mając dg wcale zusu nie trzeba płacić. Przy nie opłaconej chociaż jednej składce chorobowej NIKT ci żadnych pieniędzy nie wypłaci. Ani zus ani sam pan bóg. A sytuacja która opisuje autorka jest zupełnie inna niż ta twoja z działalnością gospodarczą. Nie wierz we wszystko co ktoś powie albo napisze.

Gość gość
Gdzie Ci napisalam, ze nie oplaca? Oplaca kazda jedna. Ale z racji, ze wiecznie jest na l4 ktos postanowil przyjzec sie jej blizej. I nie mysl, ze tu wszystko jedna osoba pisze. Nie znasz sytuacji a najmadrzejsza rzniesz :D nie jeden, ani nie dwoch bylo cwanszych od Ciebie i marnie skonczyli przez kombinatorstwo :)

Gość gość
Uuuu zal dupe sciska:D Mam nadzieje,zeby dostala6tys oby wam wredne zmije zylki w d***e popekaly. Ja normalnie pracuje choc jestem w ciazy,ale kasy ZUSowskiej mi nie jeste szkoda,niech zgarnia ile wlezie,a wy jakbyscie znaly namiary to zaraz z placzem lecialybyscie ja podkablowac,szkoda ze w innych istotnych sprawach nie interweniujecie glupie,wredne c**y

Gość gość
bardzo 'madre' pojdejscie/ jesli pracujes zto ta kasa jest tez z twoich skladek. to tak jakby dawac oszustowi. czy ktos w koncu wie ile od tych 860zl ZUSu dostanie wyplaty netto?

Gość gość
Nie cale 2 tys