Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dać facetowi do zrozumienia że chcę byśmy byli we dwoje

Polecane posty

Gość gość

tak by nie wyjść na zazdrosną? Poznałyśmy go wspólnie z koleżankami, więc na razie trzymamy się wszyscy w piątkę, ale przyznam, że chciałabym z nim przebywać sam na sam. Jakieś rady?

Gość gość
najładniejsza ma najiwksze powodzenie ,kochana

Gość gość
To nie Ty masz dać do zrozumienia ,tylko on tobie, że chce tylko twojego towarzystwa. Ty czasem zerknij dłużej w jego stronę i uśmiechnij się,reszta już zależy od niego. Nie masz pewności czy któraś z koleżanek nie wpadła mu w oko.

Gość gość
No właśnie nie wiem. Na pewno wiem za to, że jako jedyna z nich jestem nim zainteresowana jako mężczyzną, w związku z czym pragnęłabym, żebyśmy przebywali jak najczęściej we dwoje. Lubię dziewczyny, ale też wiem, że one są bardziej przebojowe ode mnie i stąd też mogą mnie nieco przyćmić w jego obecności. Niestety jestem nieśmiała i to wiele utrudnia.

Gość gość
Ogólnie to żałuję, że nie poznałam go będąc sama, wtedy być może moje szanse byłyby większe. :(

Gość gość
gość wczoraj To nie Ty masz dać do zrozumienia ,tylko on tobie, że chce tylko twojego towarzystwa. Ty czasem zerknij dłużej w jego stronę i uśmiechnij się,reszta już zależy od niego. Nie masz pewności czy któraś z koleżanek nie wpadła mu w oko. x Rób tak a będziesz jak ta pani siedziała całe dnie na kafe i żaliła się na to, że nikt się do Ciebie nie odezwał aż zrobi ci się beachface ! nie wiem czy dobrze zapisałem