Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2randka a ON juz sie dobiera do mnie.

Polecane posty

Gość gość

Czy ten facet myśli powaznie skoro na drugiej randce juz sie do mnie dobierał.Chce znac wasze zdanie.

Gość gość
Jak znacie się już jakiś czas, (praca, wspolni znajomi), zdarza się wam flirt to równie dobrze mógłby dobierać się nawet na pierwszej, co wcale nie znaczy, że mu zależy tylko na jednym. Generalnie, co to za jakieś dziwne niepisane zasady, że mozna uprawiać seks dopiero na x randce, albo się nie szanuje. Jestem facetem. Znam kobietę z pracy z 2 miesiące, widzimy się raz na jakiś czas. Pozartujemy, porozmawiamy o ile jest czas. Podoba mi się, zapraszam na randkę pogadać. Są różne tematy, nudy nie ma, jest miło. 2 randka to już wspólne wyjście, czasami podprowadze za biodro, popatrze się trochę inaczej u sam widzę, że trochę ja to może jeszcze krępować to wyczekam swoje. Z tym, że chciałbym z nią być. Szanuje ja, staram się być wobec niej szarmancki. Pomogę zdjąć kurtkę, zawiesze, podsune krzesło, otwirze drzwi itd. Chociaż nie jestem gentelmenem, ale to już inny temat. To intensywnie myślę o seksie z nią, jeszcze zanim wyszliśmy na 1 randkę i jedyne czego się obawiam, to że jak już do tego dojdzie to po pierwszym jej orgazmie, gdzie standardowo muszę być delikatny i uważny z racji, że mam dużego fiuta. To potem mogę byćbbardzo nakręcony i będę starał się ja porządnie przerżnąc. Nawet gdyby do tego doszło, to wcale nie znaczy dla mnie, że kobieta się nie szanuje. Ja potrafię oddzielić, uczucie od seksu z tym, że uczucie potrafi bardzo potegowac takie doznania i jestem tego świadom. Serio. Przestańcie k***a proszę was myśleć, co kto o was pomyśli, tylko róbcie to na co macie ochotę i co sprawia wam satysfakcję.