Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOhANDLARZY

Po jaką holerę haldlarze z allegro w dziecięcych aukcjach

Polecane posty

Gość gość
a co tobie autorko przeszkadza, że ktoś coś sobie wystawia? w czym masz problem debilko? omiń to, nie kupuj, nie zaglądaj na tę aukcję :) Oj niektórym z braku pracy i tego siedzenia na tyłku już całkiem odbija "holera" jasna ;)

Gość DOhANDLARZY
Boli mnie to , że jest napisane ,,DOSTĘPNE KOLORY" -różowy -fioletowy -żółty -zielony -pomarańczowy Zamawiam różowy i za każdym razem mam tel. -,,dzwonimy w sprawie aukcji, zamawiała pani kolor różowy ale chcieliśmy przeprosić bo właśnie brakło koloru różowego!" -Miałam tak w ostatnich dwóch tygodniach aż 7razy! Wynika z tego że handlarze źle oceniają sytuację!

Gość gość
Dzizas sama autorko napisałaś że x % wybierze inny niż różowy kolor. Więc te pozostałe kolory są dla tych x%. Głupia jesteś czy udajesz?

Gość gość
autorka chce koniecznie przekonać mamy ze dla dziewczynek trzeba tylko i wyłącznie kupować wszystko w kolorze różu :) masakra jakas

Gość DOhANDLARZY
Ja nie cierpię robić zakupów i kiedy już siadam otwieram aukcję i widzę jest, to klikam kupteraz natychmiast płace i jestem odstresowana że wszystko gotowe, tymczasem okazuje się, że jednak brakuje bo co, bo święta i wszyscy kupują! -Ktoś nie przewidział? A no okazuje się że nie przewidział! Irytujące to jest. Piszę prawdę jak jest! Mi dynda czy to róż czy sraka-serio Stwierdzam fakty-to wszystko Nie mam ochoty spierać się o kolory, nie mam czasu mam ciekawsze zajęcia Cześć Apeluje do handlarzy zamawiajcie 90% różu a resztę mieszane kolory i nie będzie problemu Pozdrawiam ja Was!

Gość gość
gość dziś ALEŚ TY TĘPA !

Gość gość
Masz problem autorko i tyle widać córa odziedziczyła gust po tobie, bo moja na róż nawet nie spojrzy :)

Gość gość
12:06 pewnie do kaloryfera ją przywiązujesz za karę że spojrzała na róż:D xD

Gość gość
gość dziś ,,autorka chce koniecznie przekonać mamy ze dla dziewczynek trzeba tylko i wyłącznie kupować wszystko w kolorze różu usmiech.gif masakra jakas " ALEŚ TY TĘPA! Autorka ma rację a ty jak zwykle doszukujesz się niestworzonych historii. Handlarze mają niewłaściwe podejście do biznesu i tyle!

Gość gość
No jak się jest analfabeta i nie potrafi się odczytać tego co sprzedawca pisze w aukcji, to potem dzwonią. A jak zobaczysz mercedesa na głównym zdjęciu za 20 zl i kupisz to tez od razu garaz otwierasz zeby zaparkować? :-D

Gość gość
Autorka ma rację a ty jak zwykle doszukujesz się niestworzonych historii. Handlarze mają niewłaściwe podejście do biznesu i tyle! xx To otwieraj swoją działaność i miej właściwe podejście do biznesu. Zarobisz kupę kasy.

Gość DOhANDLARZY
12:10 nie każdy pisze na bieżąco że kolor niedostępny! Miałam ostatnio aż 7 takich sytuacji że na aukcji nie było napisane -rozumiesz to prawda? 90% RÓŻOWEGO A RESZTĘ MIESZANEGO KOLORU I BIZNES SIĘ KRĘCI JAK TRZEBA!

Gość gość
a nie przyszło ci droga autorko do głowy, że jest to import bądź hurtowy zakup w wólce i kupuje się w paczkach po 10 bądź 12 sztuk. I taki handlarz nie ma wpływu na to jakie znajdują się tam kolory.

Gość gość
Nie otwieraj, bo nas oczy od różu będą bolaly!!!:-D

Gość DOhANDLARZY
Ale potrzeba rządzi rynkiem więc i wpływami co za tym idzie!

Gość gość
bylam małą dziewczynką - jestem dorosła kobieta i wiem, ze nawet jak miałam 2 latka, 5 czy 10 nie CIERPIAŁAM RÓZOWEGO w żadnej odmianie i NIE lubie do dziś. Więc, to, że ty lubisz, nie oznacza,że lubi kolor rózowy 97 procent kobiet czy dziewczynek....

Gość gość
Dziewczyny, prowadzę sklep z ubrankami dla dzieci. Mam do oddania ZA DARMO ubranka dla dziewczynek we wszystkich rozmiarach w sraczkowatych kolorach. Bylam u doradcy biznesowego i doradzil zebym w 90 procentach posiadała tylko różowy asortyment, wiec zapraszam:-D. Pomóżcie, bo do dzis nie wiedziałam ze zle prowadze działalnośc.

Gość gość
tepe mamuski ubieraja corunie w sam roz hahahahahah

Gość DOhANDLARZY
Przeczytajcie jeszcze raz od początku moje wpisy. Ja zrobiłam rozeznanie rynku i wiem o czym piszę. Wiem jakie kolory zostają handlarzom po wszystkich świętach i dniach dziecka! Ktoś kto handluje kolorem różowym w przewadze nad innymi nie zostanie z nim do kolejnych świąt bo ten kolor schodzi najszybciej! Nie ważne że Wy wolicie zielony albo wasze dzieci Większość woli różowy i to widać na aukcjach! Rzeczywistość na to wskazuje!

Gość Alleegro
Przeczytałam cały topik, wszystkie wpisy i naprawdę wulgarne to są osoby pod nikami ,,gość" A co do tematu to cos w tym jest! Ja również nie raz miałam do czynienia z podobnymi brakami!

Oj autorko :) nie wiem gdzie Ty mieszkasz, że widzisz te różowe dziewczynki :o Moje dziecko chodzi teraz do drugiego przedszkola, tym razem na wsi, a przedtem chodziło w dużym mieście :) i naprawdę nie widzę tych różowych dziewczynek jakoś dużo :) W mieście była taka jedna, a teraz na wsi widzę dwie takie ciągle na różowo. Większość dziewczynek ma najwyżej różowe dodatki, ale dominujący kolor jest inny. Różową to można kupić Barbie, albo rower, a nie ciągle ubierać dziecko jak jakieś głupie