Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Werniqa

pożyczki. wasze opinie.

Polecane posty

braliście kiedyś pożyczkę od firm typu Provident czy Wonga? zepsuła mi się lodówka, a nie mam w tej chwili gotówki na nową, więc postanowiłam wziąć pożyczkę. na http://pozyczki-opinie.pl/forum/ znalazłam przydatne informacje o pożyczkach, ale opinie na temat różnych firm są mocno podzielone. czy wy braliście kiedyś pożyczki i możecie mi polecić jakąś konkretna firmę?

Gość gość
Pokażesz cycki?

Gość gość
Najlepszą opcją w szukaniu kredytu jest zajrzenie na stronę polecampozyczke.pl. Znajdziesz tam odpowiedź na każde pytanie dotyczące kredytu oraz porównasz oferty wybierając zdecydowanie najprzystępniejszą. Nie daj się naciągać!

Gość berka
ja z czystym sumieniem mogę polecić Lendon bo sama pożyczałam od nich raz w wakacje, przez smsa wiec świetna opcja :) trzeba się rozglądnąć za najlepszymi opcjami

Gość gość
ja z kredostrefa.pl mam mile wspomnienia bo mi z petli zadluzenia pomogli wyjsc. splacili za mnie wszystkie chiwlowki i ustalili jedna rate rowna na 12 miesiecy.

Gość gość
Dostałam w kredostrefa.pl pożyczkę!!!!! dziekuję za link panu/pani z góry!!!! :*

Gość wrona4
Moim zdaniem wszystko dla ludzi. Jak potrzeba to brać. Ważne żeby potem móc oddać. Są takie pożyczki że nie trzeba oddawać odsetek jak się bierze pierwszy raz. Na przykład w Lendon. Pozyczasz 600 i 600 oddajesz i ni grosza więcej i to jest dla mnie spoko

Gość NieGoloSlowny

wojtanek . pl / pozyczki-online-dostepne-przez-24-godziny-na-dobe/        - usuńcie sobie spacje

To nie jest reklama pożyczki! Ktoś fajnie opisuje, jak to działa i na co uważać.