Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Oto co moj wspollokator przygotował na obiad dla swojej kobiety

Polecane posty

Wyglądało bardzo apetycznie. Myślałam, że to kurczak po chińsku z ryżem. Posmakowałam z ciekawości :O A to pokrojona kiełbasa żywiecka, która straciła przydatność do spożycia 2 grudnia 2014r. (wiem, bo widziałam dziś rano ją w lodówce, a teraz w koszu leży puste opakowanie) Do tego sos-myślałam, że przygotował sam, ewentualne kupił w słoiku, a to jakiś rozwodniony sos do pizzy chyba :O Perwa na maxa. To jest nie do pomyślenia, ona teraz będzie to jadła :O Lepiej już gdyby zamówił coś gotowego niż karmił swoją kobietę jakimś gównem. Mój facet nigdy by mi czegoś takiego nie podał!!!

Gość gość
twoj facet to stary dziad, oblech ktory jest z toba tylko dlatego ze dajesz mu doopy

Gość gość
To smacznego Studziu:P

Posmakowałam i wyplułam...ok 16.30 ona ma tutaj wpaść na obiadek :D :D :D na jej miejscu rzuciłabym go po tej randce :D jak sobie pomyślę, że bedzie to jadła to mi niedobrze! :)

Jeśli nie wymiękniesz w lutym, to sprawdzisz na własnym podniebieniu jakie niebo na talerzu może zaserwować Barry:classic_cool:

Na pewno nie lepsze niż mój Facet :classic_cool: on potrafi wszystko wyśmienicie przyrządzić :classic_cool: Od dań staropolskich po owoce morza (których niestety jeść nie mogę :()

Oj Studziu, uczyłem się od najlepszych. Możesz w ciemno przyjąć, że gotuje lepiej niż twój facet.:classic_cool: cynicfm dziś wtedy pozna mnie :)

Gość gość
dajesz sie omamotac jak dzi/wka staremu dziadowi :)

Gość gość
"cynicfm dziś wtedy pozna mnie usmiech.gif"Kto by chcial ****** tak stara aseksualna kur/we? ktora ma grzybice piczy :) blee

Wspóllokator pojechał po tę dziunię pod jej zakład pracy :) Biedna, pewnie jest głodna po całym dniu roboty, a on zaserwuje jej taki rarytas :D Mógł ją zabrać lepiej do Maca. No nie mogę :D Żywiecka z ryżem w sosie do pizzy :classic_cool: :D

uuu już przyjechali, całują się w przedpokoju, zaraz ona puści pawia jak posmakuje co on tam jej upierdolił na obiad. :)

Jej komentarz jak to zobaczyła : WOW, gotujesz trochę :D No nie, nie mogę :D właśnie podgrzewają, zaraz będą wpieprzać :D

Gość gość
Spoko, u mnie jest wspollokatorka ktora ciagle gotuje swojemu facetowi a on chla alkohol jak p******y, co ciagle widze jej mine, to wyglada jakby jej ktos w tej anglii matke zabil i musiala tutaj siedziec z przymusu!

Gość gość
a ty sie nie musisz uczyc? xd tez tak obgadywalem tutaj swoich wspollokatorow hehe

Zajrzyj do łazienki i sprawdź, cyknij też fotkę z zaskoczenia:classic_cool: Pogadamy zaraz poza forum, wyrzucę tylko siostrę, szwagra i 3 małe diabły z domu :classic_cool:

następna akcja. Zamknęli drzwi do pokoju. Po chwili ona wychodzi do łazienki. Myślę: bedzie bzykanie. Wyszła z łazienki i już się ubiera do domu :D jezu, co za para.

Gość gość
ty i twoj stary oblech nie jestescie lepsi :classic_cool:

ja z moim starym od razu wiedzieliśmy jak skonsumować związek i mieliśmy w d***e innych lokatorów, rżnęliśmy się pół nocy u mnie w pokoju w mieszkaniu studenckim :classic_cool:

Gość gość
No, jest sie czym chwalic zdziro