Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię żonatych, a Wy ? ten dreszczyk emocji, ta pikanteria, owoc zakazany

Polecane posty

Gość gość
mojego bys nawet łyżą do opon nie oderwała ode mnie :classic_cool:

Gość gość
lepiej nażryj się pieprzu, będzie megapieprznie

Gość gość
NIENAWIDZE ZAJĘTYCH !!!!!

Gość gość
sa fajni do czasu

Gość gość
Co w tym fajnego?

Gość gość
masakra,a mama wie?

Gość gość
Nie ma w tym nic fajnego, zajęci faceci są łatwiejsi niż single i są już przyzwyczajeni do chodzenia na smyczy. Usidlić singla, to dopiero sztuka :)

Gość gość
ja nie. jak sie do mnie przystawia zonaty, to jakby nie byl czarujacy, i przystojny mnie zwyczajnie mdli :O dlaczego? bo uwaza sie za bog wie kogo :O ma zone, siedzi ta baba i czas marnuje z takim ciu/lem, ktory mysli, ze jak juz jedna ma w domu to ogier z niego doskonaly i moze sobie jeszcze podu/pic na boku. jak dla mnie żal :O

Gość gość
single to nieudacznicy, ktorych zadna nie chciala :O c****ekni, zamozni, inteligentni, wolni single znani z opowieści i telewizji to wytwór mediów, takich ludzi nie ma... super facet, piękny i inteligentny ma wokol siebie wiele kandydatek a najczesciej juz ma stalą partnerke tylko paskudy i zboczency są singlami i singielkami

Gość gość
Piękny facet, to na ogół gej :P

Gość gość
Piękny facet, to na ogół gej xxx dobrze, ze jestem bi, nie musze sie seksic z niepięknymi :P

Gość gość
Z perspektywy zajętego faceta, mogę powiedzieć tylko jedno, takie laski co próbują wskoczyć nam do łóżka wiedząc że jesteśmy zajęci, są po prostu żenujące i aż żal na taką patrzeć. Nigdy w życiu nie tknąłbym zajętej kobiety, bo czułbym że biorę ochłap po jakimś jeleniu.

Gość gość
ta jasne nie p*****l

Gość gość
Znam taką, trzydziestka na karku i sama. Jest tak zdesperowana, że wlazła by na każdego, nie ważne czy wolny czy zajęty. Jest żenująca.

Gość gość
żonaci sami chcą romansow wiec laski korzystają, tak bylo jest i bedzie

Gość gość
Bo baby są pierdo/lnięte latają za zajętymi i myślą ze skoro zajęty to lepszy, a 90% mężów to takie Ferdki Kiepskie co pierdzą w fotel. Na siłowni widuje sporo dobrze wyglądających i nieźle ustawionych singli (singielek zresztą też), ale oni nie mają zamiaru w ogóle się żenić, bo wolą korzystać z życia, a kobiety traktują jak dodatek do życia.

Żonaci szukają darmowego seksu, bo na dzifki ich nie stać, bo ich żona zajmuje ich dochody,tym samym muszą kombinować darmowy seks,a jak byście im jeszcze piwo postawiły, to by byli w 7 niebie.:) Znam to od żonatych kolegów, na papierosy nie mają, na piwo nie mają, zawsze bez kasy a zarabiają często po 3-4 tys,ale żona wszystko zabiera, więc siedzą na netach i kombinują darmowe panienki do towarzystwa, czyli dopukania.

Gość gość
Single to typowi psychole, przerażają mnie takie typy. Bo nikt ich na stałę nie chce. Kobiety to już w ogóle jakieś nieudacznice.

Gość gość
Bsa skąd takich frajerów wytrzasnęłaś, to twoi koledzy hahaha, q****a haha

Gość gość
żonaci są puszczalscy i nie problem takiego wyrwać, znudzony żonką z braku seksu, pójdzie z każdą jaka się nawinie, zero wymagań :)

Gość dupniety_na_umysle
Dobrze że ci pozwalają. Ja jestem zajęty i gdybyś to wiedziała i zaproponowała pomimo to nakopałbym ci do tyłka. :)