Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

Witam, odkad pamietam mam niereguralne miesiaczki (tak jak moja mama i siostry) Nieraz bywalo ze nie mialam po 6 mies, a jak juz dostalam to trwala z 20 dni.. Ponad rok temu odstawilam tabletki anty. A teraz prosze pomozcie mi bo trzy tyg temu wspolzylam z chlopakiem (ost miesiaczka byla 14 pazdziernika) I od ponad tygodnia mam brazowe plamienia z krwia.. No i schizy ze moze jestem w ciazy a robilam 3 testy.. kazdy negatywny. Do gina jestem umowiona dopiero po nowym roku.. Czy myslicie , ze faktycznie moge byc w ciazy pomimo wynikow testow .. Dodam, ze bardzo zle sie odzywiam, duzo pracuje , i ogolnie prowadze zly tryb zycia.. Zwlaszcza ostatnio duzo sie stresuje m in z braku miesiaczki.. POMOCY

Gość gość
nie jesteś w ciąży zmień lekarza zrób morfologie

Gość gość
Wszystkie badania zrobie po nowym roku.. A teraz wariuje bo nagle mam wszystkie objawy ciazy .. Wkrecam sobie , czy moze jednak moze tak byc ? Tyle sie naczytalam o plamieniach i w ogole...

Gość gość
twoja miesiączka jest nienormalna moja koleżanka tak miała i po badaniach wyszło że ma białaczkę twoja ciąża to psychiczne urojenie

Gość gość
a stosunek byl bez zabezpieczenia ? ile czasu po stosunku zrobilas test ?

Gość gość
bez zabezpieczenia, zrobilam trzy testy . jeden po 2 tyg, drugi po dwoch i pol i trzeci po trzech tygodniach

Gość gość
Popadam w paranoje juz.. !! Codziennie bym testy kupowala ;/

Gość gość
rozumiem ze sie denerwujesz, to moze z krwi zrob

Gość gość
idź do psychologa

Gość gość
jak byłas na tyle głupia żeby uprawiać seks bez zabezpieczenia to się stresuj teraz, może następnym razem będziesz mądrzejsza

Gość gość
Niee, poczekam jeszcze troche.. Moze za dwa tygodnie zrobie kolejny test i wyjdzie pozytywny jesli faktycznie bylaby ciaza ?? Wiem, ze nieraz moze nie wyjsc wiarygodny.. Masakra... Nie moge nawet spac w nocy bo ciagle o tym mysle .... Miala ktoras z was tak juz ? Moze test zrobiony za wczesnie ?

Gość gość
A na takie odpowiedzi to ja mam wyj****e ; ) Zwracam sie tu o pomoc / rade . Nie krytyke . S*******ac ;)

Gość gość
Też mam tak miesiączki i w tym wypadku jest trudniej zajść w ciążę. Jeżeli testy wychodzą negatywne to istnieje duże prawdopodobieństwo, że sie nie mylą więc się nie sraj :P Tobie trudniej będzie zajść w ciąże umyślnie a co dopiero wpadka... Wrzuć na luz.

Gość gość
Szczerze to nawet nie wiedzialam, ze z takimi miesiaczkami jest trudniej zajsc w ciaze, ale nie ukrywam, ze bardzo mnie to pocieszylo ;) Czyli po prostu jestem przewrazliwiona...