Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajuzniewiem

Prawdopodobieństwo ciąży!

Polecane posty

Gość samajuzniewiem

Czesc, otoz, ostatmio uprawialam seks miesiac temu, nie wiem czy byl to dzien plodny, mam okres nieregularnie i moj cykl roznie trwa, ale od paru dni czuje ucisk w podbrzuszu i dziwnie sie czuje, jakby ospala, zmeczona, czasem mi sie leciutko kreci w glowie, nie wymiotuje (ale wlasnie: w sobote pilam alkohol i normalnie po takiej ilosci spozytego alkoholu nie jest mi raczej nic, tylko jestem 'wcieta' a wtedy czulam sie okropnie, zoladek wywrocil mi sie do gory nogami, wymiotowalam, w glowie mi sie strasznie krecilo - wtedy nawet nie myslalam ze moge byc w ciazy). Od jakichs trzech tygodni mialam stasznie stresujace dni (i beda jeszcze przez najblizszy czas) podczas ktorych schudlam troche, jakies 4-5 kilo. Ostatni mam zwiekszona ochote na seks, nie wiem czy to moze byc spowodowane wlasnie ciaza czy po prostu libidem. Na podbrzuszu nie wyczulam zadnego guzka - nic. Po przeanalizowaniu wszystkiego doszlam do wniosku ze moglo dojsc do zaplodnienia. Powiedzcie mi prosze czy to naprawde moze byc ciaza, a jesli nie to co? A, dodam ze wtedy kochalam sie po miesiaczce, a w tym miesiacy mialam miesiaczke, lecz dosc skapa, trwala tylko 3 dni a normalnie trwa 4-5 i nie krwawilam zbyt mocno.

Prawdopodobieństwo ciąży jest takie, że albo w niej jesteś, albo nie :) żadne wyliczenia, ani inne cuda nic tutaj nie pomogą ;) możesz sobie zrobić badania z krwi i będziesz wiedzieć na 100%

Gość samajuzniewiem
Kinga, specjalnie pisze to przed wizyta u lekarza, zeby osoby doswiadczone lub dobrze poinformowane mogly mi powiedziec jak oni uwazaja, ale mam zamiar wybrac sie do lekarza :)

Gość samajuzniewiem
up!

Gość gość
Serio nie przyszlo ci do glowy zeby zrobic test? Zrobienie testu ciazowego zajeloby mniej czasu niz napisanie tego posta i dostalabys pewna odpowiedz. Jesli zaszlas w ciaze po stosunku w zeszlym miesiacu to masz HCG w moczu i test bedzie pozytywny.

Gość samajuzniewiem
SERIO myslalam ale latwo sie mowi :(

Gość gość
Zrób test. Kosztuje kilkanaście złotych a będziesz wiedziala na czym stoisz. To mogą byc objawy ciazy ale nie muszą. Kazda inaczej czuje sie w ciazy.