Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka654767

Zwolnienie lekarskie(ciąża)

Polecane posty

Gość Anka654767

Tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Wielka radość i od razu pędem pobiegłam do gina, aby potwierdzić info i prosić o zwolnienie lekarskie, ponieważ pracuję fizycznie i nie chcę zaszkodzić maluszkowi. Poza tym to moje pierwsze dziecko i jestem już po 30 i hoho. Jednak gino zaczął mi wykrzykiwać, że chcę wyłudzić zwolnienie itp. W związku z tym poprosiłam go, aby dał mi zaświadczenie, że mogę pracować fizycznie, aby mieć zabezpieczenie w razie czego. Gino kategorycznie odmówił. Po powrocie do domu poryczałam się. Ja wiem, że ciąża to nie choroba, ale przecież ja nie pracuję za biurkiem, tylko zapieprzam fizycznie. Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Nie wiem co robić. Może urlop bezpłatny, bo w tym stanie boję się pracować.

Gość gość
Idz do innego gina

Gość gość
Zmien lekarza, praca fizyczna w ciąży po 30 stce napewno nie jest wskazana, pisze z doświadczenia bo mam 29 jestem caly czas na zw lek bo zaczęłam kreawić w pracy po 12 godz codziennej pracy

Gość gość
Tak jak radzą: zmień lekarza jak najszybciej!!!! Niestety nie wszystkie kobiety mogą pracować w ciąży a tym bardziej fizycznie. Ten Twój gin to jakis gbur. Mój nawet nie pytał czy chcę, po prostu wypisał. Mam 26 lat na wypisie ze szpitala miałam "ciąża zagrożona".