Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bo to jest prawda że

Polecane posty

Gość gość

Bo to jest prawda, że świat jest piękny a ludzie to k***y! Ile w was nienawiści! Do matek kp albo mm, do cc albo sn, do 40letnich albo 17 letnich. Nienawiść, zazdrość, zła energia. O dziwo macie dzieci, które też czerpią tą zła energię i niestety skończą tak samo. Człowiek , człowiekowi nóż wbije w plecy. Matki z kafe by daly dożywocie 17 letniej matce, 40letniej lopate aby dołek sobie kopala, a kobiecie co urodzila cc dziecko by zawierały do domu dziecka. Straszne. Ludzie to k***y ! A część sympatycznych, pocieszajacych, ludzi, jest niewiele. Przykre ale prawdziwe.

Gość gość
niestety masz rację... a każdy widzi tylko innych a siebie to już nie

Gość gość
Dlatego mam psa którego kocham i będzie zaraz ważny po dziecku. Ludzie krzywdzą, są okropni. Rzadko kiedy z dobrym sercem

Gość gość
Tu to większa połowa

Gość gość
Karmie mm. Nie wnikam jak kto karmi, ale rozbraja mnie to gadanie, ze mm to syf, ze na bank nie umialam przystawic, a nawet jak nie umialam to co z tego? Zasluguje na jakies potepienie, publiczny lincz? Zamiast swoim dzieciakiem sie zajac, to mi do stanika chca zagladac. Ja jestem liberalna, niech kazdy karmi jak chce! Tak samo odnosnie porodow! Urodzilam sn z kolejnym dzieckiem bd miala cc. Ilez sie tu naczytac idzie, ze sn to wiadra, na pewno sikam a nawet sram pod siebie, maz mnie nie czuje itp. A po cc to jestem wygodna paniusia zabierajaca cc innym. A guzik prawda urodzilam sn jestem ciasna cwicze kegla poza tym mialam szycie plastyczne! Na zyczenie, a co! Zadbalam o to! A cc bd miala bo musze! I jestem taka sama matka jak inne. Ehhh musialam to z siebie wyrzucic :)

Gość gość
zauważyłam na tym forum że jak ktoś pisze że chce cesarkę lub miał cesarkę na życzenie to tak na nią najeżdzają że cos niesamowitego te które rodziły naturalnie. nie wiem dlaczego tak jest czy te co rodziły sn bardzo cierpiały bolalo je i chcą zeby inne też cierpiały , czy mają problemy z kroczem i chcą żeby inne też miały , żeby przypadkiem inne nie miały lepiej. Czy to wynika własnie z zazdrości że one musiały się męczyć w bólach a tamte nie będa cierpiały i nie będą porozrywane