Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autentyczna sytuacja w szpitalu 4 latek i smoczek

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj bylam z moim dzieckiem w szpitalu, dlugo czekaliśmy bylo mnóstwo ludzi. I wyobraźcie sobie wpada matka z chlopakiem ok 4 letnim a ten ze smoczkiem w buzi! I to non stop miał go w buzi. Nawet jak cos mowil to przez smoczka. Strasznie to wyglądało. Nie wiem co ludźmi kieruje aby takie duże dzieci non stop ze smokiem w buzi chodzily. Z innych dziwactw to jeszcze byla matka co karmiła córkę ok 2 lat. Normalnie jak zaczynala za bardzo marudzić to babka wyciagala cycka. Miała specjalna bluzkę rozcinana przy cyckach, ale i tak wielkie te cyce byly, a i dziecko potrafilo chwile possać, potem przyssać sie na chwile do drugiego cycka, potem znowu tego pierwszego, albo najlepsze ssie z jednego cycka i drugiego sutka trzyma ręką.

Gość gość
Ja piłam mleko z butelki prawie do 5go roku życia, a smoczka do koło 3 roku życia. Nikt nie mógł mnie oduczyć, dopiero w szpitalu udało się to jednej pielęgniarce. Zaczęła się ze mnie nabijać że taka duża dziewczynka a jeszcze mleko z butelki ciągnie itd. Pamiętam jak dzis

Gość gość
A co Cię to obchodzi? Chcesz, żeby teraz wszyscy pisali: tak, to oburzające, co za patologia itd ? Dziwię się osobom takim jak TY.

Gość gość
W Niemczech smoczek w buzi 4, 5 , 6 letniego dziecka to norma, nikt sie temu nie dziwi. Przeszkadza Ci w czyms ? Temud ziecku tez nie, wyrosnie jak ze wszytskiego

Gość gość
Smoczek to maly pikus z tym ze faceci przebieraja sie za kobiety :-)

Gość gość
skąd wiesz czy to był czterolatek? Wczoraj byłam na przedstawieniu w przedszkolu u mojego 4,5 lerniego syna. Rozpiętość wzrostowa dzieci była od rozmiaru na oko 98 do 122. Ci wysocy chłopcy zapewne w wieku 2 lat byli wyżsi od obecnych 4 latków mierzących niespełna metr.

Gość gość
Mnie razi facet przebrany za kobiete smoczek w buzi i butelka z mlekiem nie przeszkadza

Gość gość
Taaaa moja kumpela się zalila że ludzie dziwnie patrzą nq jej córkę ze smoczkiem,, miala niecałe półtora roku, chodziła bez pieluchy, wolała na nocnik, trajkotala jak katarynka całymi zdaniami, wysoka postawna, wyglądała na prawie 4 lata

Gość gość
1,5 roczna dziewczynka wzrostem jak 4 latka...weź pasze odstaw jej :-o

Gość gość
Straszne, smoczek to jeszcze aczkolwiek durnota. Ale karmienie dużego dzieciaka to patologia. A dla mnie 2 latek to już dzieciak nie niemowlak.

Gość gość
Ojej ale autorka ma problemy. W czym ci szkodzi ich zachowanie. Petycje napisz

Gość gość
To nie moja corka :p

Gość gość
Straszne. Wstrząsające. Szok po prostu. Leć z tym do gazety, bo taka informacja powinna być na pierwszych stronach. A matkę wsadzić na 25 lat, toż to zbrodnia przecież żeby czterolatek (tzn według ciebie tyle miał lat) chodził ze smoczkiem.

Gość gość
Ja tez bylam wczoraj w tym szpitalu i byla tam matka kretynka, która zamiast zająć się wlasnym cudownym dzieciaczkiem chodzila i łypala wzrokiem na innych ludzi, bo sama ma tak nudne życie ograniczajace się do obrabiania tylka ludziom na kafe.

Gość gość
ja widziałam gorszą rzecz, dziecko szkolne w poczekalni do lekarza siadlo mamusi na kolana i wsadziło kciuk do buzi i zaczelo ssac przy tym wywracajac oczami, byłam przerazona na sama mysl robi mi sie niedobrze

Gość sweet love child
Powiedzcie mi co Wam to tak przeszkadza jak inni wychowują swoje dzieci? A niech ten czterolatek ma smoczka, dwulatek ssie sobie pierś mamy, a sześciolatek siada u mamy na kolanach i trzyma palec w buzi. Kiedyś z tego na pewno wyrosną,bo ja osobiście nie znam żadnego dorosłego, który chodziłby ze smoczkiem czy ssał kciuk :P To nie jest Wasze życie, nie Wasz problem. Po co tu o tym co rusz nowe tematy zakładać i się licytować co gorsze? Co to zmieni? Nie lepiej po prostu żyć po swojemu i nie komentować tego jak żyją inni?

Gość gość
no i co autorko mamy potakiwać i przytakiwać ci? po co ten temat?

a ja widziałam w sklepie na oko 3l dziewczynkę, która miała smoka w buzi i tuliła do siebie szarą od brudu pieluchę tetrową :O uzależniacie dzieci od tych pieluch przy buzi, a potem chodzi taka jak mała bida i tuli się ze ścierą :O