Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććśog

1 na polrocze

Polecane posty

Gość gośććśog

Mam 1 z historii na półroczę... Zawsze same 4 i 5, ale w tym roku dużo chorowałem i tak wyszło :( Czy jeśli po świętach zaliczę wszystkie sprawdziany na piątki i zdam to półrocze, to mam szansę na 4 na koniec roku? Nie chcę mieć 2 albo 3 na koniec :/

Gość gość
masz seksowną nauczycielkę z historii?

Gość igulka77
Pewnie, że jak się weźmiesz to na koniec możesz mieć 4. Nie załamuj się na pewno sobie poradzisz. A ta jedynka to już pewna czy może po świętach jeszcze możesz poprawić?

Gość gość
Gość: Nie jest seksowna... KatarzynNna, ale ja mam 1, nie 2 :c

Gość gość
Igulka: U mnie semestr kończy się wraz z końcem roku - jestem w drugiej LO. Teraz będę musiał zaliczyć cały semestr do końca lutego chyba (w zeszłym roku dała koleżance termin do końca lutego właśnie), ale boję się, że na koniec wyjdzie mi tylko 3, nawet jak będę miał same piątki cząstkowe :(

Gość gość
Myślę że jak nauczycielka zobaczy, że się starasz i z innych przedmiotów masz dobre oceny to nie będzie wredna. Nauczyciel też człowiek

Gość gość
No ona mnie lubi i dosyć spoko jest, ale też jest wymagająca i boję się, że na koniec będzie świadectwo z tróją . W tym roku robi nam bardzo trudne testy :/ Ona mówi, że nasze podręczniki mają słabe informacje i na lekcjach nam materiał rozszerza. A ja nie chodziłem dużo, bo chorowałem i nie miałem skąd tego materiału wziąć. A moja klasa jest bardzo słaba, olewają wszystko, nawet notatek nie robią i nie miałem od kogo spisać tego, co mówiła na lekcjach :(