Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca jako striptizerka, tancerka w klubie erotycznym. Czy to wstyd ?

Polecane posty

Gość gość

czy to prostytucja i grzech ? Co myslicie o takim zawodzie ? ładna dziewczyna ktora pracuje jako striptizerka albo tancerka na rurze, na scenie etc ALE NIE UPRAWIA SEKSU ZA PIENIADZE tylko pokazuje cialo za pieniądze ?

Gość gość
żadna praca nie hańbi :)

Gość gość
co to za pytanie?masz dowod osobisty?to spadaj na ru...rke i zarabiaj.

Gość ovechkin
czy wstyd to nie wiem ale wyobraź sobie że spotykasz dawnych znajomych gadka szmatka a później któryś z nich odpowiada czym się zajmujesz i co odpowiadasz wtedy

Gość gość
taka praca nie dla mnie i poniżej mojego poziomu,nie strawiłabym spojrzeń oblechów ,to tylko dla mojego kochanego ,ale nie mam nic do takich kobiet,każdy jakoś musi sobie radzić

Gość gość
Dla Polaków to wstyd, bo dla Polakow wszystko jest wstydem, CO LUDZIE POWIEDZĄ, CO RODZINA POWIE, znajomi sie dowiedzą, sąsiadki sie dowiedzą o boże i co wtedy

Gość gość
Prestiż to to nie jest. Glupie pytania zadajesz. Wiadomo, że każda by wolala byc właścicielką firmy, lekarką czy menedżerką zamiast upokarzac sie trzęsąc gołymi cycami publicznie i nikt nie wybiera takiej "kariery" z pasji, tylko z braku innych opcji

Gość gość
Aleś se prace znalazła.Taka jestes leniwa.Zaden pożądany gość cię nie zechce bo to poniżenie,zona co na rurze tańcowała.Szczyt lenistwa.

Gość gość
Zaden pożądany gość cię nie zechce xxx nie ma czegos takiego jak pożądny gość faceci chodzą do burdeli a wymagają zakonnicy

Gość gość
to ja wam powiem co to wstyd.wstyd to tyrac na faceta,wyjechac do Niemiec,spac na materacu w golym mieszkaniu,jesc jedzenie jak dla psa,pracujac jako sprzataczka i pomywaczka i jeszcze zalatwiac takiemu facetowi prace,zeby mogl sobie przyjechac na gotowe. autentyczna historia.wedlug mnie to wlasnie wstyd.wstyd i szczyt glupoty.taki z reszta tez cie nazwie dzi...ka,wczesniej czy pozniej,wiec co za roznica.