Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w końcu rząd sprywatyzuje służbę zdrowia w Polsce ?

Polecane posty

Gość gość

gdy starzy ludzie wymrą ?

Gość gość
póki pan prezes nie przestanie ludziom mieszać w głowie, że w takiej sytuacji musieliby za wszystko sami płacić. Pewnie znow na maszerowanie by sie wybrał

Gość gość
Młodzi nie chorują? Oby nigdy nie sprywatyzowano bo tylko zamożnych będzie stać na odbanie o zdrowie. Prywatna klinika=swoje cenniki. Jak u dentysty. Każdy c****j na swój na swój strój.

Gość gość
o proszę, właśnie o tym mówię Jakoś nie zauważyłam żeby prywatne szpitale mające podpisany kontrakt z NFZ kazały normalnym ubezpieczonym cokolwiek płacić Ale ludziom tak się własnie kojarzy prywatny szpital. Lepiej w normalnym czekać 5 lat w kolejce :)

Gość gość
powinno byc jak w usa prywatyzacja z tym, ze sobie sam wybierasz prywatna przychodnie. teraz miesiac w miesiac nfz zabiera mi okolo 350 zl a jeszcze mi z wieka lacha raz w roku badanie metalowym wziernikiem robi gin :O

Gość gość
Krzyczycie za prywatyzaja bo uwazacie ze wy nie chorujecie albo macie grype raz na 10 lat i spoko ale niech was dopadnie SM, RZS, TOCZEŃ, RAK gdzie leczenie sięga tysiecy zlotych miesiecznie to bedzie gorzki placz i żebranie w TV

Gość gość
W USA to akurat jest patolologia, miliony ludzi nie ma ubezpieczenia