Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada!!!! Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Cześć! potrzebuję porady. Mam 21 lat, od prawie 1,5 roku jestem w związku z facetem, który ma 39 lat. Spotykamy się od września 2013. Cały czas powtarza mi, że od momentu jak mnie poznał nie spał z żadną kobietą, zapewnia, że mnie kocha. Jednak przeglądając jego pocztę natknęłam się na wiadomości z okresu wrzesień - listopad, które są jednoznaczne. Sypiał z tą kobietą. Z późniejszego okresu takich wiadomości brak. Fakt, faktem nie byliśmy jeszcze wtedy tak kompletnie parą, co nie zmienia faktu, że mnie okłamał. Dodatkowo wiem, co to za kobieta. Jestem na nią strasznie uczulona. Myślicie, że możliwe iż dalej utrzymuje z nią kontakty seksualne? Powinnam z nim o tym porozmawiać? Jak mogę mu zaufać?

Gość gość
Z racji tego, że jestem młodsza, On rzekomo bardzo zakochany ma dostęp do moich portali społecznościowych, a ja do jego

Gość gość
Z męskiego punktu widzenia. Zdradza dalej?

Gość gość
Zaufać? Czy już nie?

Gość gość
skoro zdradził to zdradzać dalej będzie. nie wiesz ile razy to zrobił, moze z ta tylko pisał a resztę np kasowal. zakończ to

Gość gość
Też mam takie wrażenie, że to właśnie ja mam większe predyspozycje do tego aby go zdradizić. Mimo tego nie zrobiłam nigdy nic podobnego...poza tym, w sumie nie byliśmy razem, więc czy mogę wyciągać z tego konsekwencje?

Gość gość
Ale z drugiej strony mówił, że nic takiego nie miało miejsca. Teraz nadal zarzeka się, że tak było...z jednej strony rozumiem, nie chce zmieniać pierwotnej wersji, myśląc, że tak będzie najłatwiej. Ale teraz kiedy jestem z nim, mogę mieć wątpliwości co do jego prawdomówności...

Gość gość
Musisz być strasznie naiwna, jeśli 40-latek ogląda się za 20-latkami to chyba jasne o co mu chodzi, żaden normalny, dojrzały facet nie będzie wiązał się na poważnie z (sorki za określenie) małolatą.

Gość gość
Mało historia zna przypadków kiedy pomiędzy partnerami jest duża różnica wieku?...to nie od tego zależy. Zdrada może być pomiędzy rówieśnikami, tak samo jak pomiędzy ludźmi z większą różnicą wieku..

Gość gość
Zdrada owszem, ale związek z 20 lat starszym facetem do idiotyzm, to zupełnie inne pokolenie, on wychowany jeszcze w czasach komuny, ona w kapitalizmie... za 5-6 lat będzie chciała dziecko, a on już będzie w tym wieku że raczej nie będzie miał siły i ochoty na ich wychowywanie, za 15 lat ona będzie w kwiecie wieku, a on staruszek któremu nie będzie się chciało wystawiać nosa z domu. 40-latek bez rodziny, żony, dzieci... znalazł chętne młode ciałko, to czemu miał nie skorzystać? Każdy wolny facet (niektóry zajęty również) zaliczyłby tak młodą laskę :P

Gość gość
Zastanów się czy w poprzednich związkach również wyglądało to podobnie. Tacy faceci zazwyczaj się nie zmieniają.

Gość gość
Tyle, że ten 40 latek, jest od roku po rozwodzie i ma dwóję synów. Nie jest wypaczonym kawalerem.

Gość gość
Czy Ty naprawdę uważasz, że On jest zdolny do miłości...coś musiało być powodem jego rozwodu.