Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego pokoje w Londynie sa tak drogie teraz

Polecane posty

Gość gość

Za 100 tyg juz ciezko znalezc. Teraz sa po min 110 a nawet I 120-130 tyg.... Masakra

Gość gość
jak ci za drogo wróć do Polski

Gość gość
a po ile maja byc niby? do tego 100 masz wliczone rachnuki za prad,za internet za wode...

Gość gość
Jedynki sa po 500-550 mc, dwojkk sa po 600-700 mc... Tyle to powinno mieszkanie kosztowac, a nie sam nedzny pokoik!

Gość gość
Tyle kosztuja bo jest popyt. Jest bardzo duzo ludzi chcacych wynajac a malo mieszkan wiec ceny sa podbijane bo wlasciciele chca jak najwiecej zarobic. Tak dziala prawo rynku i nie wiem czemu sie dziwicie. I bedzie jeszcze drozej bo nie buduje sie duzo nowych mieszkana a nawet jak sie buduje to nia pniu wykupuja je azjatyccy inwestorzy wiec zwykli obywatele maja male szanse na mieszkania po normalnych cenach

Gość gość
jeszcze raz powtórzę - jak wam za drogo wracajcie do Polski

Gość gość
Leyton, Leytonstone, Stratford itd.zrobily sie strasznie drogie. Ostatnio widzialam pokoj dla pary za 800 mc, zaden luksusowy czy cos...

Gość gość
Masz racje, ja 2 lata temu juz miałam drogi pokoj na stratford, 600 za miesiac plus rachunki! Plus debilni wspolokatorzy. Dobrze ze teraz mam dom.

Gość gość
na groma tam siedziec , zeby oddac wszystko na mieszkanko?? bezsens ale w stolicy |Warszawa jest tak samo od 650-1100 za pokoj