Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutajaca

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość smutajaca

Urodzilam w lutym, karmilam piersia niecaly miesiac, pokarm zanikl calkiem jakos 2/3 miesiace potem zaczelo mi leciec cos z prawej piersi, nie przejmowalam sie tym, bo byly to male ilosci . Teraz od dluzszego czasu jak zcisne ta piers to az "tryska" ze tak powiem z niej, od paru dni zaczelo mi rowniez leciec z lewej piersi. Nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym ale ostatnia miesiaczke mialam 23 listopada do 28 . A dwa tyg temu w czwartek kochalam sie z moim nazeczonym. Dzis pobolewa mnie dol brzucha i od paru dni mam takie dziwne przezroczystr i ciagnace sie uplawy, jestem strasznie senna, potrafie spac w dzien po 2 godziny jak przy poczatku ciazy. Pomozcie

Gość smutajaca
Dodam, ze piersi mnie pobolewaja i znacznie sie powiekszyly.. jak nigdy przed @ ..

Może to być kolejna ciąża, ale nie jest to wcale powiedziane, może dziać się coś innego w organizmie. Musisz pójść do lekarza i to sprawdzić albo po prostu zrób pierw test ciążowy. Czasami organizm płata figle i może się okazać że wcale w ciąży nie jesteś mimo że wszystko na to wskazuje... Idź dla pewności i daj znać jak poszło :)