Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkiwinkii

Największe bezguścia w mieszkaniach

Polecane posty

Gość pinkiwinkii

No..co to wg was?Boazeria,gumolit?hę

Gość gość
Ledy,wszędzie.W meblach na suficie,a nawet dookoła wanny widziałam.Wieś tańczy i śpiewa

Gość gość
Oczywiście że gumolit na podłodze.Jeszcze jak imituje niby drogie panele:Dhehehe u mojej koleżanki taki jest w całym domu.Obciach :-o

Gość gość
Największym bezguściem ostatnio są rolety tzw:dzień,noc"ohyda to raz aleeee,niektórzy myślą że to szczyt gustu.

Gość gość
tapety na ścianach:-ojak w rosji

Gość gość
dywanik na scianie marmurowa podloga w pokoju krasnal gipsowy

Gość gość
A kto dziś kładzie jeszcze tapety?faktycznie chyba tylko wieśniaki.Wiadomo że piękna wygładziowana ściana,pomalowana wygląda elegancko,ale tapety ja prdl:-o

Gość gość
Człowieku widac ze X lat nic w domu nie robiłes twierdzac ze tapety to wieś. Hahaha dobre

Gość gość
"wygładziowana":D :D po jakiemu to?

Gość gość
kolorowe ściany

Gość gość
Niestety,tapety to wiocha,potwierdzam ewent wkomponowana fototapeta na jedenej ścianie to może ok.ale tapety na ścianie ???? kto je dziś kładzie???biedaki i wieśniaki.

Gość gość
Zona kolegi:-) to to ech newie co to

Gość gość
Ogólnie Polacy to przesadzają.Urządzają mieszkania czy domy tym "co fabryka dała"najlepiej wszystko co nowe i na topie i może oznaczać bogactwo.a to często daje efekt "zas/ra/nego "domu jak u cyganów:-o

Gość gość
Ej to ty jestes od hę?:-) jak ja cie lubie:-) a ty mie taz?hę :-) o rany kockam cie :-)

Gość gość
nie cierpię tapet:-oi też uważam że to wieśniactwo.mam wszędzie gładzie i piękne białe ściany równiótkie.nie wyobrażam sobie jakegoś papieru na ścianach.niepraktyczne to i brzydkie.

Gość gość
?braklo:-)

Gość gość
cerata na stole kuchennym

Gość winkitwinkii
Nie wiem o kogo ci chodzi z tym hę :D No i tyle :)

Gość gość
jesssssssssssu cerata na stole:-o no gdzie wy mieszkacie w stodołach czy jak????

Gość gość
makarony w oknie :classic_cool:

Gość osraj sie a nie daj sie
Sufity podwieszane:D Półkola,kwadraty,fale dunaju itp.Już wychodzi z mody ja też zlikwidowałem i mam normalny.

Gość gość
Kochanie juz wczora pisale ze mam w pokou pomarancz w kuchni cytry e w kiblu jak w osro tku zdrowia ,niemam prysznica ja lubie w wannie i dugo:-) a ty jak hę?

Gość mikołaj z dziobem bałwana
makarony tak,i te rolety dzien i noc no ja nie moge w codrugim oknie te gowna wisza i jak to brzydko wyglada:-oale trzeba miec bo sasiad ma haha :D

Gość ganze dame one man
Polaki wogóle ostatnio to wsioki.Mieszkam na stałe w Niemczech,ale tu też nie lepiej.Młodzi mają fajne proste mieszkania,a przybyli z rosji czy bułgarii to już jedna wielka masakra:-obyle świeciło,grało i błyszczało.np białe szkliwione kachle na podłogach.One są do sklepów a nie do domów,gdzie można na nich się wyjepppać.ale polaki mają je w całych mieszkaniach normalnie jak w mięsnym :-o

Gość gość
Sama jesteś jednym wielkim wsiokiem z dojczlandu.na ch.u.j tu przyjechałaś i krytykujesz.Widać żal ci d.u.p.e ściska że polacy fajnie mieszkają.I nie pisze się kachle,ty debilko durna tylko kaffle😠

Gość ganze dame one man
Kachle bo u nas w sklepie się mówi kacheln u was kafelki .no i o co ci chodzi kachle czy kawle .poza tym wy macie te biiałe szkliwione w domach a one są do sklepów,nie rozumiesz???

Gość gość
hahaha :D Dobre:D

Gość gość
nie mylcie tylko biedy z bezguściem - dla mnie trubo mega wiochą są ledy kolorowe - szczególnie w szafkach i pólkach jak na wystawie sklepowej :D mam sąsiadów co to mają na ścianie do połowy kamień - piaskowiec a na granicy taśmę led w 3 RGB. Masakra.

Gość gość
tY ...NIEMKO Z KOziej d.u.p.y w********la.j do swoich niemiec spowrotem.tam teraz jest większy syf i dno niż w polsce.a już raus mi z polski😡

Gość gość
Właśnie,mam koleżankę i ma w zasadzie biednie urządzone mieszkanie.To znaczy wszystko starszego typu itp.ale ma czysto i tak przytulnie że chce się tam przebywać.aha przemalowała meble na wysoki połysk na czerwono i kuchnie z tego zrobiła.....no byłam w szoku.