Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkiwinkii

Największe bezguścia w mieszkaniach

Polecane posty

Gość Debilzm na maksa
Co ciebie obchodzi jak,kto mieszka?! Plotuchu obleśny! Sam pewnie pochodzisz ze wsi że każdemu przypinasz łatkę?! Mam elegancką niemiecką tapetę, terakotę na podłodze w kuchni, łazience, przedpokoju.Z tym że są w różnych kolorach.W oknach mam kolorowe żaluzje.Tak mi się podoba, i tobie nic do tego! Na podłodze w salonie mam elegancki parkiet! Wkurzają mnie takie chłopki jak ty! Jest takie powiedzenie pasujące do twojego tematu!Dziwna chłopu wątroba, gdy mięsa nie widzi😡

Gość gość
Jasne:D Elegancką niemiecką tapetę hahaha.Tylko że mało kto w niemczech tapety przykleja.Więc czym ty chcesz zaimponować co?

Gość gość
Durnostojki na parapetach i sztuczne kwiaty.

Gość gość
tERAKOTA.kolorowe żaluzje,tapety na ścianach hahaha no jak w cyrku.:Da i jeszcze parkiet haha.No to masz nasrane w tym mieszkaniu jak cholera

Gość gość
ala kominek w ścianie w mieszkaniu hahaha:D Nic to że sztuczny ale taki luksus :-pa jak jeszcze dla ozdoby leżą koło niego drewna to nic tylko postukać się w czoło :classic_cool:

Gość gość
Ja mam na podłodze kamienie,tak kamienie w salonie.Super to wygląda.

Gość gość
Jeśli ktoś lubi mieć w domu inaczej i ciekawiej niż znajomi powinien zrobić w nim coś samodzielnie, na przykład uszyć poszewki, zasłonki czy inne tekstylia, które dodadzą przytulności a na dodatek nie spotka sie ich nigdzie indziej, bo nie są do kupienia w sklepie...tutaj fajne inspiracje: www.finansedomowe.blog.pl/2015/01/15/tanie-dodatki-do-mieszkan/

Gość gość
16:28 a ty to pewnie czasy komuny pamietasz skoro polecasz takie coś,koszmar jak u starej babci której sie nudzi i pierduł naszyje,narobi i wystawia wszędzie w domu.Taka ekspozycja "dziadów".Mojej mamy kolezanka zrobiła dziecku sąsiadki czapkę na szydełku,narobiła sie ale tej czapki to bym nigdy dziecku nie ubrała.