Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepszy brak seksu czy kiepski seks?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie?

Gość gość
myślę że to prawię to samo :o

Gość gość
Pisząc kiepski seks mam na myśli chętną ale trochę leniwą partnerkę bez orgazmów.

Gość gość
to współczuje jej że nawet jej do orgazmu nie potrafisz doprowadzić :(

Gość gość
dla twojej partnerki brak seksu lepszy bo to praktyczne to samo :)

Gość gość
To ja jestem tą partnerką. I właśnie się zastanawiam czy nasz seks można uznać za kiepski. On mi czasem wypomni że powinnam być częściej n górze, albo że on się napracuje a ja nie. I czy to już kiepski seks czy nie. Czy faceci wolą sobie coś takiego odpuścić i nie mieć wcale?

Gość gość
Mogę Ci dać kilka orgazmów jak chcesz

Gość gość
Nie, dzięki. Poczekam aż będę miała z moim.

Gość gość
faceci mysla ze wystarczy sie troche w nas poruszac i zaraz bedziemy lecialy na orbite a lot zakonczy sie rozkoszna eksplozja.. Nie tak to jest panowie moi mili. Nad nami trzeba sie troche napracowac tylko problem w tym, ze wiele kobiet wstydzi sie komunikowac swoje potrzeby bo to takie.. hmm.. to tak jakby uprawiac masturbacje na czyichs oczach. Zanim sprobowalam seksu moje wyobrazenie na ten temat bylo pelne ckliwych i romantycznych obrazkow z dwojgiem pieknych ludzi o gladkich cialach, w przyciemnionej scenerii, powolne harmonijne ru'chy itd. A tu okazalo sie, ze faceci wrecz z nabozna czcia traktuja wlasna erekcje, ze ich podniecenie ma dla nich zawsze pierwszenstwo i wogole seks okazal sie byc biologiczny, fizjologiczny, zenujacy i zbyt szybki i cielesny. Wciaz mi brakuje pocalunkow ciagnacych sie w nieskonczonosc, wyglodnialych pieszczot, zabaw dlonmi, oplatania nog, drobnych musniec, flirtu i odrobiny magii. Zamiast tego jest szybkie i byle jakie oblapianie za cycka, tylek i natychmiastowe wkladanie rak do moich majtek (co doprowadza mnie do szewskiej pasji) po czym klasyczne "wlozyl i wyjal" i po sprawie. Od dlugiego czasu nie sypiamy ze soba i moge od siebie powiedziec, ze lepszy brak seksu niz kiepski seks. Jedyne czego mi brakuje to czulosc i bliskosc ale tego nigdy nie mialam w nadmiarze od mojego partnera.

Gość gość
dziwne bo moja kobieta robi tak, przychdozi z wanny ma zel durexa w lapie, pokazuej go i mowi, sciagaj spodnie szybki seks kladzie si ekolo mnie, lekko pomasuje zeby byl twardy i wklada go do srodka i mi powiecie ze wszystkie kobiety to romantyczki...