Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do niejakiej rzezniczki

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zajmiesz sie swoja macica i przestaniesz wklejac swoje listy powiklan po sn? Non stop tu zakladasz tematu typu sikam, puszczam bąki po sn, pęklam po sam tyłek. Tak sie zastanawiam serio sikasz pod siebie i chcesz ustrzec innych? Czy moze masz jakas finansosowa ewentyalna korzysc z cc na zyczenie? Bo ewidetnie masz malutka wiedze na temat porodow.

Gość gość
I nudne zycie skoro w kazdym temacie o porodzie jest jej wpis

Gość gość
Ale myslisz ze ona serio sika bezwiednie? Czy siedzi w jakiejs prywatnej klinice gdzie robia cc na zyczenie i dostaje najnizsza krajowa za trollowanie?

Gość gość
Mi się wydaje, że to jakaś małolata się nudzi.

Gość gość
Ona tu cale dnie spedza i tylko skacze po tematach z ta lista

Gość rzeźniczka
mylicie się dziewczyny, nie zakładam tutaj żadnych tematów , poza tym jednym o powikłaniach po porodzie naturalnym i pisze o tym przy okazji tematów o porodzie , przeczytałam mnóstwo fachowych artykułów o porodzie siłami natury oraz wpisy dziewczyn z różnych forów i zebrałam to wo jedno. Wszystkie te rzeczy z listy naprawdę mogą przytrafic się kazdej kobiecie, nie wszystkie naraz oczywiscie ale zdarzają i o to częsciej niż myślicie

Gość gość
Wklejasz ja wszedzie, nawet nic nie zmieniasz. To sa dane statystyczne, zbiór wszelkich powikłan jakie MOGA zdarzyc sie przy porodzie sn.Powinnas podawac je jeszcze z % , tak jak bylo w orginale , wtedy by wyszło , ze niektóre straszne powikłania dotycza np %% kobiet :D Te ostatnie jest SUBIEKTYWNE do bólu.. A co powiesz na osoby co mialy zzo ? Paragraf o bolu ich nie dotyczy.. Wiesz co to jest statystyka ? Chyba nie..Podajesz niepelne dane by bylo straszniej:D Twoja lista jest tym samym co klasyczny przyklad: jesli Kowalski bije zone codziennie, a Nowak wcale, to statystycznie OBOJE BIJA JA CO DRUGI DIEŃ !:P Jesli podajesz niepelne dane, to po prostu krecisz i jestes niewiarygodna, a ten twoj zbor powiklan to zwykly straszak dla kobiet nie umiejacych samodzielnie myslec:D

Gość rzeźniczka
moją liste zrobiłam sama na podstawie fachowych artykułów, na podstawie wypowiedzi dziewczyn z różnych forów , oraz na podstawie tego co słyszałam od rodzących koleżanek i znajomych. Może wypadanie pochwy nie zdarza się często ale żle zszyte krocze miały aż 2 moje koleżanki i trzeba było rozcinać jeszcze raz i ponownie szyć to tak dla przykładu

Gość gość
a ja też uważam jak rzeźniczka że poród naturalny to rzeźnia. rodziłam 15 godzin bez znieczulenia ponieważ nie chcieli mi dać bo poród musi boleć nacięcie krocza wielkie , nie siadałam przez 2 tygodnie. Nigdy więcej

Gość gość
Po *uja zachodzicie w ciaze? Nie wiecie, ze jak weszlo to musi wyjsc?

Gość gość
kazdy wie jak sie rodzi dziecko , problem w polskiej sluzbie zdrowia , w poloznictwie . nigdy bym sie nie zdecydowala rodzic w Polsce

Gość gość
Zawsze jest 9 miesiecy na znalezienie cywilizowanego szpitala.

Gość gość
rzeźniczka, ale ty jesteś w ogóle normalna? jaki cel ma to twoje "przesłanie" ? chcesz uświadamiać promil (a nawet mniej!) kobiet na kafeterii z których i tak większość ma za sobą poród sn i wie już, "z czym to się je"? Dodatkowo większość z tych kobiet od sn ma dość pozytywne doświadczenia z takim porodem! Wg mnie rzezniczko, opętało cię w tym temacie i powinnaś to leczyć :O

Gość gość
moze dziewczyna ma jakis straszny uraz i tyle , odbilo jej . ja nie jestem zadowolona z mojego porodu sn , milo nie wspominam ale mam tez znajome co nie odczuly tego jakos strasznie , jedna nawet powiedziala ze moglaby rodzic co weekend