Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chyba jest ze mna tylko dla sexu albo na pokaz, czy mam racje?

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem z nim od roku, ale niestety duzo sie klocilismy, mamy oboje po 23 lata, on bardzo rzadko mowi ze mnie kocha, nie pochwali ze ladnie wygladam ani nic, ze mu dobrze bylo w lozku czy cos, a widzi same wady, ze to wlosy mam jakies ciensze, ze to schudlam. a dbam o siebie, zawsze zadbana, umalowana itd. nie wiem co mam o tym myslec.

Gość gość
poza tym ostatnio chcial sex oralny, a ja nie jestem do tego przekonana, obrzydza mnie to, czulabym sie ponizona. ja tez nie chce zeby on mi tam robil dobrze nie oczekuje tego i mu nie zamierzam tez robic.... nigdy nic nie mowil ze mu to nie pasuje, a od niedawna skarzy sie na to ze mu nie robieee;//

Gość gość
nie chwali mnie wogole to po co ze mna jest;/

Gość gość
nad czym tu myśleć? Czas sie pożegnać. Związek trzeba pielęgnować, dbać o niego a jeśli czujesz się nieadorowana a krytykowana i nie wynika to z Twojej winy, to trzeba odejść. Inaczej zaczniesz tracić poczucie własnej wartości

Gość gość
kiedys mu to powiedzialam, a on ze chyba wiem ze mu sie podobam bo jakby tak nie bylo to by ze mna nie byl, wogole ostatnio widzialam u niego na kompie ze pisal do kolegi na mnie, skarzyl sie

Gość gość
ale to trudne odejsc jestem zaangazowana no i wiecie juz keidys zerwalam no to mowil ze kocha ale jednak nie potrafi tego okazac;/

Gość gość
Jak mu dajesz kiedy chce, i o kazdej godzinie bez platnie to nie mozesz sie dziwic bo tajszej duupy nie znajdzie

Gość gość
wlasnie o to chodzi ze mu nie daje, nie robie "loda", nie ma sexu na zyczenie i o to sa pretensje ze ja przyzwoitka cnotka, a ja po prostu nie wyobrazam ssobie ze on przyjedzie i zawsze bedzie sex, nie ma tego...