Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy staże w urzędach np urząd miasta, starostwo są płatne??

Polecane posty

Gość gość

Szukam pracy na poł roku przed studiami magisterskimi. Nic nie umiem znaleźć. Pomyślałam o pół rocznym stazu w jakims urzędzie. Czy to jest płatne???

Gość gość
Są płatne i też nie. Pod koniec roku o staż raczej będzie ciężko, a i na początku również ;)

Gość gość
na ogół tak ,ale mało. Moja koleżanka dostała staż w urzędzie pracy i rok czasu zarabiała 750 zł, no ale po stażu ją zostawili, teraz zarabia 1700 zł, choć to też nie są kokosy,ale praca czysta i spokojna

Gość gość
mi bardziej chodzi o doswiadczenie zawodowe bo idę za rok na magisterke. Pieniądze to głównie na dojazd mi sa potrzebne. Pewnie wydam z 200 zł na dojazdy to chcialabym zeby sie chociaz to zwrócilo :). Pół roczne doświadczenie zawodowe by mi wystarczyło. Chodzi mi nie o staż z urzędu pracy tylko staż w urzędzie.

Gość gość
W takim przypadku musisz mieć plecy. Z ulicy takiego stażu nie dostaniesz ;)

Gość gość
no ona dostała staż z urzędu pracy w urzędzie pracy bo była zarejestrowana

Gość gość
Nawet jesli staż nie byłby płatny to zawsze zwracaja koszty dojazdu tzn. mają ustaloną kwotę i oddają tyle, ile płaciłąbyś za bilet. Jednak zazwyczaj staże są płatne 700-900 złotych na miesiąc.

Gość gość
Czyli w sumie i tak musiałabym sie zapisac w up zeby taki staż dostac. A nie ma na to szans juz??

Gość gość
niesamowicie jestem dzisiaj piekna i szczesliwa 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw

Gość gość
Napewno ciężko jest w tym okresie otrzymać staż, ale jest to możliwe. Warunek: rejestracja w UP jako bezrobotna :)

Gość gość
a czy zdąże się jutro zarejestrować i wszystko załatwic?? Bo mam termin składania wniosków o staż do jutra i musiałabym jutro się zarejestrowac i dostarczyc wsztystko do urzedu w któreym chce staz odbyc

Gość gość
kazda praca jest płatna i nie wazne czy staz czy okres probny a jezeli chodzi o staz jest to wymysł cwaniakow kturzy maja pracownika za free a jak sie konczy płacenie z urzedu to kopa i nastepny mamy 460 osłów w rządzie kturzy cos takiego wymyslili tak zwana walka z bezrobociem a wystarczyło by obnizyc koszty zatrudnienia