Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednorazowy alkomat

Polecane posty

Gość gość

korzystaliście kiedś z takiego jednorazowego alkomatu? to rzeczywiście pokazuje obiektywny wynik?

Gość gość
nie,a le widziałam to w sklepie kiedyś i się zastanawiałam właśnie czy to działa ... bo jakoś wiary temu nie daję....

Gość gość
mówisz o dmuchanym baloniku, troche niedokładny ale ujdzie

Gość gość
ja kupiłam taki w polo bo stwierdziąłm ze w okresie świątecznym się przyda :) zobaczymy jak się sprawdzi

Gość gość
ja miałam kilka takich piaskowych i raczej używać go na zasadzie jest albo nie ma - a nie czy jest poniżej dopuszczalnej bo odczytywanie odcieni kolorków to loteria...

Gość gość
Ja mam alkomat do wielokrotnego użytku w samochodzie, sprawdzałem jego pomiary z policyjnym u brata i działa bez zarzutu. Dmucham zawsze po jakiejś imprezie i wiem, że bezpiecznie wsiadam do samochodu. Nie jest to duży koszt, a uchroni życie, pieniądze i prawo jazdy. Kupiłem dosłownie za parę złotych na allinside.pl

Gość milionpiecset
dobre jednorazówki sa nawet dokładne, ale zanim kupicie koniecznie patrzcie na certyfikaty i czy spełniają normy, bo inaczej nikt Wam gwarancji nie da czy alkomat się nie myli

Gość FrankWilliams
rzeczywiście przy jednorazowych testach bardzo istotne są odpowiednie certyfikaty - m.in. certyfikat NF, który posiada np. popularny alkohit start