Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Boski barry to tchórz i debil, zaczął mnie ignorować jak dałam mu dowody ze sie

Polecane posty

Gość gość
Ty jesteś większy debil po prostu ma cie w doopie bo jesteś nudna z tym swoim metelem

Gość gość
nadal bedziesz plakac ty p********a cipo bo sie ktos z toba nei zgadza? taka jestes j******a ty d****o? Ale ty jestes w******jaca szmata

to nie chodzi że on sie ze mną nie zgadza, nie zgadzać sie można tylko z opiniami, tylko o to, że przemądrzałym wszechwiedzacym tonem wymądrza sie na temat na którym sie nie zna, i gada przy tym kompletne bzdury. Zaprzecza faktom

Gość gość
ZAMKNIJ JUŻ RYJ SZMATO

Gość gość
Dzizus dziewczyno czy ty nie masz zycia ???? Non stop na kafeterii zakładasz tematy z d**y byle tylko kogos soba zainteresować , masakra !!!!!

Gość gość
A mogę się z Tobą zobaczyć którejś nocy w krakowie?

Gość gość
Zboczeniec z kafe

Gość gość
Jak będziesz miała ochotę to nie będę trolem.

Skończyłem z tobą rozmawiać i możesz być pewna, że pomarańcze to nie ja. Naprawdę nie chce mi się z tobą gadać, nie o metalu, ile można? Chcesz pogadać o czymś innym? Daj mail, następnie numer telefonu. Nie - to dozo za 5 lat gdy dojrzejesz. :classic_cool:

Nie wchodziłem pod twoje linki, chcesz pogadać to przez telefon - muszę usłyszeć twój głos bo wydaje mi się, że masz zadatki na psychopatę. :classic_cool:

Nie chce z tobą pogadac, chce tylko zobaczyć że przyznajesz sie do błędu :) "Nie wchodziłem pod twoje linki," Ale chyba tego nie zobacze, skoro ignorujesz dowody, a swoje tezy wymyślasz na podstawie swojego własnego widzimisia 🖐️

Gość gość
kasiaszatanistka wypier/dalaj

Naprawde tak bardzo cie obchodze, że musiałeś podnosić moje stare tematy? :) To co podniosłeś, to faktycznie nie jest dyskusja światopoglądowa, ale dyskusja o faktach, a dokładniej o tym, że się upierasz przy totalnych bzdurach. I nie myśl, że kiedykolwiek więcej jeszcze w ogóle zwróce na ciebie uwagę. Żegnam :)